Skocz do zawartości
Nerwica.com

Piękne umysły czyli spam działu Schizofrenia

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

Wkładałem tu cegiełki poprzez aktywność fizyczną. SAm znak że czułem się po niej dobrze w sumie świadczy o tym że się tym nie z/cenzura/em do reszty i dobrze. Ale czuję że muszę tutaj jeszcze przyłożyć pomoc z zewnątrz, wszystko się nie wygoiło niestety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, MlodyKapi napisał(a):

Tak

No bardzo nie madrze. Kasę na opiaty można było spożytkować na coś innego, zdrowszego.

Teraz, MlodyKapi napisał(a):

Ale czuję że muszę tutaj jeszcze przyłożyć pomoc z zewnątrz, wszystko się nie wygoiło niestety

Na wszystko potrzeba czasu, może to cię pocieszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Puść sobie jakieś słuchowisko z Kicia Kocia np. w kosmosie. Ogranie cię chillout.

Medytacja na ten moment jest dla mnie za gruba. Staram się jeść z uważnością. I czasami staram się poczuć rzeczy które robię

getto

istnieje

Jak za/cenzura/em ten złty strzał to odrazu poczułem jak ja jestem podzielony o 3 części, to jeszcze przedemną

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, MlodyKapi napisał(a):

Medytacja na ten moment jest dla mnie za gruba. Staram się jeść z uważnością. I czasami staram się poczuć rzeczy które robię

getto

istnieje

Jedno mnie nurtuje, czy twoi rodzice nie widzieli że się pakujesz w narko? Nie wiem co bym mojemu dziecku zrobiła..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

Jedno mnie nurtuje, czy twoi rodzice nie widzieli że się pakujesz w narko? Nie wiem co bym mojemu dziecku zrobiła..

Z większoscią rzeczy byłem otwarty, to nie był żaden hardkor, przynjamniej na zewnatrz

Nie afiszowałem się jedynie z opi. 

Sam fundament tego że jestem silnie uzalezniony oparłem już w wieku 15 lat o to że piję kawę i korzystam z vapea. ziolo i podobne to byly dla mnie eksperyment, tak jak opi z ktorym to romansowalem ale zerwalem zanim stalem sie wrakiem. stimy bralem pod trening i wysilek umyslowy.  

Na rowni z nikotyna i kawa bylem uzalezniony od gry na ktorej oparlem 2 lata zycia

FPS dawał mi wiecej radosci niz spoleczniowanie

Jestem bardzo autystyczny na tle pasji, zajawek i własnych zajęć

To w parze z nałogiem mi trochę do/cenzura/o

Najmocniejsze uzaleznienie prowadzilem grajac w grę i paląc przy tym. Choć najbardziej destrukcyjne w skutkach okazało się dla mnie nagłe oderwanie od tej strefy życia. wtedy rzuciłem obie te rzeczy na raz i sobie latałem na cięższych rzeczach

Tocząc w sobie to samo. w tych drugich nic nie znalazlem 

tylko się gorzej pogubile,m

Zrywając z tą grą nie mogłem znaleźć w niczym czegoś podobnego, czegoś co daje mi z życia satysfakcje

Biorąc tą chemie cięzka w miedzy czasie sie rozwijalem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grajac czułem stabilność. po niej w niczym jej nie odnalazłem. 

Robiłem w nieciekawych miejscach i tak bedac wyalienoany, ze swiatem nie moglem znalezc zadnego wspolnego mianownika

Byle towarzystwo mialem tez nie ciekawe 

Teraz prowadze jakies tam relacje ale nie widzę w nich zalet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi