Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

ze wzrokiem to faktycznie okropne zmartwienie. Ja takze czulam, ze trace wzrok, zaczelam widziec jak za mglå ale po rozpoczeciu kuracji moj wzrok sie poprawia. podobnie z pamieciå. Myslalam, ze to poczåtek demens ( nie wiem jak przetlumaczyc demencje na j.polski) ale fakt faktem, kiedy oswoilam sie z diagnozå i przestalam sie martwic o jakiegos guza w mozgu czy stwardnienie rozsiane to moj stan radykalnie sie polepszyl. Zanim zdobylam wiedze na temat atakow paniki myslalam, ze kazdy taki atak to zegnanie sie ze swiatem. Moje nogi odmawialy posluszenstwa, dretwialy mi palce u råk, wiec wmawialam sobie jakås chorobe ze zlym krwioobiegiem, a to bialaczke, raka krwi, borelioze.

I nie wiem co mi pomogo :

- pogodzenie sie, ze to tylko ataki paniki,

-przeczytane publikacje nt. atakow

-rozmowy na tutejszym forum

-2 miesieczna yoga ( nauczylam sie tam relaksacji i oddychania )

- szperanie po internecie i czytanie o depresji, nerwicy i lękach

- czy tabletki

Pewnie wszystko po trochu :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slyszalam o forum "Nocne marki" czy "rozmowy by night " albo jakos tak, ale jeszcze tam nie zablådzilam. Podejrzewam, ze tam to dopiero nocå så prowadzone rozmowy chyba od 22-6. Bede musiala sprawdzic to ktorejs nocy :D

A teraz juz naprawde uciekam. Do jutra Chlopaki ! Trzymka sie :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja całkiem dobrze sie czułem jakies pół godziny temu poczym pojechałem do apteki, kupiłem coaxil nakreciłem sie, że nie zażyłem leku i sie wkreciłem, nie moge w to uwierzyc, że jeszce godzine temu jak rozmawailem na parkinu to bylem wyluzowany i spokojny.

-- 10 sty 2014, 03:02 --

nova_2013, Tam rozmawia sie do okolo 3 w nocy, to jest taki kanał plotkarski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani Witajcie :***

Ja dzis znów do psychiatry. Nie chce mi sie z domu ruszac bo pada :roll:

-- 10 sty 2014, 07:33 --

nova_2013, niestety palę :oops: Kiedys rzucałam z Tabexem, póki go brałam było ok, po odstawieniu zaczełam znów. Plastry u mnie nie wchodza w grę, reka strasznie mnie bolała i piekła :roll: Jak tylko troche ogarne demony przeszłosci u psychologa zaczne znów walkę

-- 10 sty 2014, 07:36 --

ja dzis po sesji zdjecioej i ataku nie mialam ale cala sesje zlosc okropna czulam i jakies pobudzenie duze.

super :great:

Ja dzis ide o ile wieczorem nie bedzie padało zapisac sie na tyniu-tyniu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.