Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, mam ją u mnie na wsi, wisi w tamtym moim pokoju na ścianie, została opublikowana w czasopiśmie i ją sobie wycięłam z niego i powiesiłam. ;)

-- 02 sty 2014, 20:32 --

PJT, Paweł u Ciebie jest tylko artystyczny nieład. Chlew to znaczy, że musi ci się walać stare jedzenie, pełno niewypranych ciuchów, pełno nieumytych zapleśniałych kubków - to jest chlew i w dodatku nie idzie przejść przez pokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, chciałąbym przeczytać ;)

-- 02 sty 2014, 20:42 --

PJT, jak dla mnie spoko, bez tragedii ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, ja tam nic w nim artystycznego nie widze pffff 8)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PJT, i na kzdym taki nielad? :P a ja mam wysprzatane i mam na biurku ino ciweczuszke zapachowa oraz dlugopisy w przyborniku a wsz afce biurka zeszyty ;P

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, to ja nie umiem takiego zaprowadzic , a nie przepraszam raz mialam ciut balaganu jak mialam nasilenie depresji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, :*

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, posprzątasz za kilka dni ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, ja miewam dni takie ze latam ze sciera i sprzatam a jak mam pogorszenie to tez staram sie cos tam ogarnac ale jest to niestey w mniejszym stopniu , tylkoz e ja nie umiem sie odnalezc w balaganie wiec moze dlatego , ale powiem Ci ze jak mialam tak lęk uogolniony to czasami wlasnie wlaczenie muzyki i zajecie sie czyms nawet sprzataniem pozwalalo mi przetrwac jakos te najgorsze chwile bo zapominalam o lęku jak wpadlam w wir sprzatania, czy prania ... Taka terapia zajeciowa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.