Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nazywam się niewarto, tez sie wybieram od tego roku na terapie :) w tamtym zle tafilam a pozniej juz miejscx nie bylo i teraz mam dostac na cito.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nazywam się niewarto, u mnie tez wlasnie miejsc nie bylo, mam nadzieje ze teraz sie dostane . :smile:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, a ja nic w sylwka nie wypilam z alkoholu , bo sie boje mieszac z lekami :bezradny: uwielbiam winko . :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, byłam dzisiaj u lekarki, zwiększyła mi antydepresant, i dostałam skierowanie na terapię.

to super Haniuś ;)

ja wróciłam z lasu

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, gdzie4 pani byłą? ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, w szkole po syna :roll: i znów duszno mi sie tam zaczeło robic i tak dziwnie :roll:

-- 02 sty 2014, 14:17 --

Ahma, ale Tobie dobrze :D

Ty kreujesz swoją własną prawdę. A „prawda” to jedynie to, w co wierzysz.

A „to, w co wierzysz” to jedynie to, co myślisz”.

Jerry Hicks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ahma, dlatego sie bojam teraz pic , dawniej na imprezce zawsze winko saczylam a teraz bym chyba nie wstala jakbym cos wypila... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.