Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zjednoczone Stany Lękowe

PJT

Rekomendowane odpowiedzi

nerwosol-men, masz 2 i pół tysia :brawo:

jutro powrót do codzienności :mhm:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja mam jutro i wt work, sroda czw wolne pt sob work ndz i pon wolne święto jest 6 stycznia :105: więc bez tragedii

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, jakoś dziwnie się zrobiło :roll:

No dziwnie :/

Ja też i sylwka tak samo :roll:

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, ja tez ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dziewczyny więcej tu czatują , mi się ostatnio coś mniej chce pisać

Ale chyba że tu czatuje większość dziewczyn nie jest powodem że wątek jest nudny :P

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brat do mnie przyszedł żebym mu tableta zobaczyła bo jest popsuty. kuźwa ja mu z prezentowałam tego tableta to twierdzi, że jest dupy. Oczywiście jest rozładowany tylko. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brat do mnie przyszedł żebym mu tableta zobaczyła bo jest popsuty. kuźwa ja mu z prezentowałam tego tableta to twierdzi, że jest dupy. Oczywiście jest rozładowany tylko. :roll:

jak jest do dupy to niech go odda ;)

ale pyszny makowiec :105: od jutra dieta :P

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nerwosol-men, damy radę ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.