Skocz do zawartości
Nerwica.com

natretne mysli

Liverpoolka

Rekomendowane odpowiedzi

Mam natretne mysli ,w ktore nie wiem czy wierzyc… ciagle powracaja… wprowadzaja niepokoj…

Pamietam, ze pojechalismy z ojcem do lasu , nie wiem kiedy i po co… pozniej powiedzial ,ze chce odpoczac , albo nie powiedzial tylko zsiadl z roweru i polozyl sie na drozce … i tak dziwnie na mnie patrzyl… nie pamietam co bylo pozniej, nie pamietam jak dotarlismy do domu… wiem, ze wczesniej dal mi sie napic napoju… moglo w nim cos byc… mysle , ze mnie zgwalcil…

Ta mysl powaraca do mnie co jakis czas… jak demon przeszlosci… nie daje zyc… nie daje myslec spokojnie…

Pamietam jak sam mowil zeby nie ufac facetom , nikomu, nawet jemu… mowil zebym nigdy nie poddawala sie hipnozie… pamietam rozmowe siostry i jego… zarzucala mu ze ja skrzywdzil tyle razy a mnie nic nie zrobil… to wszystko klebi sie w mojej glowie…

Siostre zgwalcil wlasnie w lesie… nie wiem czy mam jakies urojenia… czuje , ze to prawda… ze mi cos podal i to zrobil…

Prosze poradzcie cos…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiesz, czy Twoje wspomnienia są prawdziwe... ? idź po pomoc. do jakiegoś psychologa... bo tu na forum, to nic innego nie możemy poradzić...

-- 26 sie 2012, 23:05 --

wiesz... ja mam wspomnienia, ale akurat wiem, że to jest prawda. a Ty boisz się, że sobie to wymyśliłaś. zatem grubsza sprawa.

-- 26 sie 2012, 23:05 --

czuje , ze to prawda…

jeśli tak czujesz, to ja wierzę, że to jest prawda.

zatem Twój kierunek jutro - psycholog!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi