Skocz do zawartości
Nerwica.com

"Czarna godzina"

Gość kafka

Rekomendowane odpowiedzi

fajny wiersz, mam nadzieję tylko, ze "Tak więc myślę nad tym, by wszystko to skończyć,

kilka spraw jeszcze muszę zakończyć." to nie jest nawiązanie do s, tylko metafora? I że nie masz takich zamiarów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety to nie jest metafora ;p kryzys się zbliża, nawet da się to wyczuć w tym wierszu. ale nie myślę o s... tak intensywnie, jak wcześniej, na razie nie jest źle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kafka właśnie jadę na lekach i next spotkanie z lekarzem mam w ten czwartek... leki mi nic nie robią. może za mała dawka, nie wiem... nic, kompletnie nic mi nie dają, a już miesiąc biorę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzę do terapeuty, terapeuta powiedział, że fajnie by było, jakbym poszła do psychiatry, kilka wizyt mi o tym wspominał, w końcu poszłam. Chodzę do terapeuty i do psychiatry. Ale nie lubię psychiatry. :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no też mam babkę, nienawidzę lekarzy w postaci kobiet. ;d wgl ta moja lekarka to jakby pierwszy raz spotkała się z taką osobą, jak ja. wkurwiała mnie tym swoim gadaniem. wgl nie na temat i wgl . strasznie było. niby miła. ale ... coś tak jakoś . było niefajnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar, oj ja źle wspominam wizyty u faceta, tylko mnie idiota nastraszył, a inne (kobiety) nie widziały tego co on.

I jeszcze stwierdził, że powinnam nie jeść przed wizytą u niego przez 2 dni, bo wtedy lepiej widać na usg. No debil kompletny. Po nim mam uraz. Zresztą niezbyt mi się widzi rozkładanie nóg przed innym facetem niż mój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kafka no różnie bywa. ja tam nigdy nie sprawdzam opinii o lekarzach, tylko zapisuję się do faceta i zawsze się okazuje, że jest spoko. może też nie sprawdzaj i będzie wtedy OK. wgl nie ma co z góry nastawiać się na najgorsze. (niby to wiem, a ja nastawiam się na najgorsze, mniej boli xD)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w sumie. Ja też zabawiłam się w detektywa, po fakcie oczywiście też, poszukałam kilku informacji o moim terapeucie, sprawdziłam czy ma certyfikat i wgl takie tam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi