Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samiec to idealny element do niszczenia go.

aksyz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie moge sie pogodzić z tym że jako mezczyzna nie mam szansy nas sex, a jakaś tam idiotyczna 13latka ma full propozycji.

Że mezczyzna jest od zdobywania, a kobieta łowi gotowe, może wybrzydzać, stawiać poprzeczki.

Że mezczyzna jest zawsze ten ktory ogląda a kobieta wygina sie, że zawsze on jest w roli pożądającego a kobieta przeżywa extaze jako pożądana.

Sprawia mi to cierpienie jeśli widze że kobiety mają duzo wiecej chetnych mezczyzn a mezczyzni dużo mniej chetnych kobiet. Widze mezczyzne jako tego nieatrakcyjnego na pozycji podrzędnej.

Teledyski - tam są ujecie bezprzerwy na fragmenty ciał kobiecych, niewidze aby ciało męskie żyło, gdzie mięśnie, wysportowane sylwetki? nogi i silne szyje?

Nie moge sie pogodzić z powiedzeniami co rok: panuje jedna zasada kobiety mają wyglądać olśniewająco a co z mezczyznami? gdzie tu mowa o wyzwoleniu sie spod norm, własne indywidualne instynkty?

Że kobieta wybierze oglądanie nagiej kobiety niż nagiego mezczyzny, powie że kobiety mają wiecej co pokazac, chłopaki wolą laski i laski chetnie poliżą sie z laskami.

To wszystko sprawia ze jako mezczyzna nie moge byc silny bo to wszystko odbiera mi siły, nie moge miec swoiej tożsamości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi