Skocz do zawartości
Nerwica.com

Depresja w wyniku sexualności

emikz

Rekomendowane odpowiedzi

Nawiązałem kontakt z 12latką (sexvideopołaczenia na sky) i niewiem czy robie dobrze czy zle, mam wrażenie że zostałbym posądzony o pedofilie - fakt lubie dzieci, a jakbym umiescił zdjecia nagiego człowieka w wieku nascie lat to juz w ogóle zbrodnia. Pozatym takie nastolatki są szczególnie nasycone erotyzmem, że w porównaniu z dojrzałą kobietą podniecają 100razy bardziej, natomiast jesli chodzi o kontakty z nią(dokładnie są to one, też kolezanki) nienalegam na nic, chociaż lubi sie ona czesto droczyć no i zamieniamy tak czasem bez sexu zdania ze sobą, a czasem korzystam i ją podglądam bo jej to nieprzeszkadza, lubi to.

Moglbym pojsc do wiezienia za rozmawianie z drugim człowiekiem przez sky? z tym że młodym. Nawet jesli istnieje takie prawo to istnieje też uniwersalne prawo wolności sexualnej, wiec co mogą mi zrobić?

-- 20 paź 2011, 15:45 --

co do tematu sexualności, to ostatnio widziałem jak przechodziły takie około 11-13lat chodnikiem i jedna z nich takiemu kolesiowi mowi cześć, z tym ze go nieznała i tak jakby chciała dodac, zrobic ci lodaa, rozumiem że to jets plaga no ale mam pytanie, co ja mam zrobic gdy mam kilkadziesiąt lat i czuje sie to pragnienie do naturalncej sexualnosci która zawsze była ciemięzona i wypływa coraz bardziej spontanicznie od młodego pokolenia, chce poprostu nadrobic w tym życiu lata opresji kulturowej i religijnej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi