Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

W jakim sensie, bo nie rozumiem?

Bo nikt nie wie na jakie grzybiarki czy jagodzianki chodza faceci.Jak chca to i tak sie nie dowiesz.A ty napisalas do mnie ze nie wnikasz  ,jak moj chlop z nich korzysta.Skad taka mysl ze akurat moj?A moze twoj ?i co tu wnikac.Napisalam tylko ze sa tirowki,i to bylo stwierdzenie,a nie wiem skąd mysl ze moj facet zaraz korzysta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Napisalam tylko ze sa tirowki,i to bylo stwierdzenie,a nie wiem skąd mysl ze moj facet zaraz korzysta.

10 godzin temu, Mic43 napisał(a):

To współczuję. 

Bo brzmisz jakbyś miała życiowe doświadczenie w tym nieszczęsnym temacie. Mic43 też to tak odebrał 😔

35 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Jak chca to i tak sie nie dowiesz

Jeśli umiesz dobrze hakować i szpiegować to się dowiesz. Kwestia rozwiązań technicznych i czasu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, mała_mi123 napisał(a):

Bo brzmisz jakbyś miała życiowe doświadczenie w tym nieszczęsnym temacie. Mic43 też to tak odebrał 😔

Jeśli umiesz dobrze hakować i szpiegować to się dowiesz. Kwestia rozwiązań technicznych i czasu...

Tirowki w lesie?😂 A jakim to sposobem odróżnic czy chłop leje czy wlewa

Ja zrozumiałam Lucy, ale też Mic mnie nigdy nie rozumie, więc wszystko gra 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zarobiłem dzisiaj stówe xd ale to chyba za mało na dziwki żeby jechac tzn rowerem bym pojechal, jak tak to kupie se fajki i pizze a reszte oddam matce xd jutro czy tam w najblizszych dniach moze tez cos zarobie jak uda mi sie zdiagnozowac co sie stalo z komputerem kumpla xd ale w sumie to chyba daruje se te dziwki sam nie wiem, czekam na wasze opinie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

zarobiłem dzisiaj stówe xd ale to chyba za mało na dziwki żeby jechac tzn rowerem bym pojechal, jak tak to kupie se fajki i pizze a reszte oddam matce xd jutro czy tam w najblizszych dniach moze tez cos zarobie jak uda mi sie zdiagnozowac co sie stalo z komputerem kumpla xd ale w sumie to chyba daruje se te dziwki sam nie wiem, czekam na wasze opinie ;)

Za stówkę to nie wiem czy da radę. Chyba, że jakaś starszą może...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

taniej wyjdzie pudełko po Pringlesach lub inne podłużne, dwie gąbki lub skarpetki włożone do środka, w przypadku gąbek potrzebna będzie jeszcze trzecia rozcięta na górę, zabezpieczasz gumkami recepturkami i do środka lateksowa rękawiczka :D enjoy :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, little angel napisał(a):

taniej wyjdzie pudełko po Pringlesach lub inne podłużne, dwie gąbki lub skarpetki włożone do środka, w przypadku gąbek potrzebna będzie jeszcze trzecia rozcięta na górę, zabezpieczasz gumkami recepturkami i do środka lateksowa rękawiczka :D enjoy :D 

🤣 No nie mogę.... kapitalne... little angel  się przerodzi zaraz w little devil 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

27 minut temu, little angel napisał(a):

i to takie fajne niby jest? skonstruuj lepiej coś dla siebie 😜 ja se kupie lalke z cyberskóry, zobaczysz jeszcze a fote wrzuce na forum zeby sie pochwalic 😜 jak bede kiedys bogaty to i wam tez moge cos kupic jak bedzie ktos zainteresowany off course a mysle ze znajda sie ludzie na tym forum 😜

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Ladyboy napisał(a):

i to takie fajne niby jest? skonstruuj lepiej coś dla siebie 😜 ja se kupie lalke z cyberskóry, zobaczysz jeszcze a fote wrzuce na forum zeby sie pochwalic 😜 jak bede kiedys bogaty to i wam tez moge cos kupic jak bedzie ktos zainteresowany off course a mysle ze znajda sie ludzie na tym forum 😜

nie wiem czy fajne, ponoć tak, ale nie mam sprzętu, żeby przekonać się na własnej skórze :D no lalka full wypas

Edytowane przez little angel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

33 minuty temu, little angel napisał(a):

Kojarzę skądś ten sposób. Nie próbowałem, ale wydaje mi się, że nie bardzo się umywa do prawdziwej waginki :D

Edytowane przez Mic43

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, little angel napisał(a):

wiadomo, może jakby się na chwilę w mikrofali podgrzało, to by lepiej oddawało co ma oddawać  :P 

Nic nie zstąpi prawdziwej kobiety. Potrzeba drugiego umysłu który czuje. Bo trzeba najpierw dawać a nie brać. 

Ja tak nie potrafię. 

Nie wyobrażam sobie inaczej..... Wolę żeby druga strona była zadowolona a wtedy to ja będę..... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi