Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ataki (jak wyglądają, jak sobie radzimy)

kasia_s1201

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę się wyżalić ... Nie daje już rady... Powyżej opisałam tylko 1/3 moich objawów... Najgorzej jest jak zostaje sama w domu wtedy wszystko się zaczyna... Duszności, zawroty głowy, uciskanie w głowie, przyspieszone tętno, nie mogę sobie nigdzie miejsca znaleźć i to jeszcze bardziej powoduje, że zaczynam się denerwować... Z wyjściem "do ludzi" też jest kłopot, bo boję się wyjść gdzieś daleko od miasta ( a poza miastem właśnie mam najwięcej znajomych) Boję się, że dostanę ataku paniki, i jak coś mi się stanie to nie będę mogła szybko dostac się do szpitala... Więc siedzę w domu i nie daje już rady... Probuję znależć przyczynę tej nerwicy ale nie umiem , wszystko mnie męczy nawet jak wstanę to od razu mam puls przyspieszony, nie mowiac o wysilku fizycznym, zerowa kondycja... do psychologa nie mam zamiaru iść ... brak pieniędzy a zanim będzie wolny termin u państwowego to oszaleję... dostałam od kardiologa xanax i rudotel ale nie biorę... aha od pulmonologa dostałam ventolin lek na astmę , ale też nie biorę myslicie że pomógłby na te dusznosci?????

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi