Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

cześć Wam ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurczę, ja mam ostatnio fazę na naukę, poszłabym na studia, ale bycie studentem to wieczny problem z kasą, lub jej brakiem :?

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, wow, jesteś zielony :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990, A jakżesz.

Co nie zmienia faktu że spameriada będzie trwać,a przynajmniej tu będzie nadal :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inget Namn, aspiryny,gripexy,może jakiś cholinex może pomóc.

popróbuj.

Witam nowoprzybyłych ; ).

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hellloł ja czytam książkę, ale się wkręciłam :o

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inget Namn,

mnie nie boli teraz, ale ogólnie czesto boli to wiem ,ze nie fajnie masz, tulam ;)

amelia83,

Co czytasz, bo szukam jakiejś książki a zdecydować sie nie mogę na nic?

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inget Namn, Hej,na paru forach jestem,ale pod innymi nickami,chyba że jeszcze z innego miejsca.

Ale to już jak chcesz to powiedz,albo na pw ; ).

Hmm,domowych sposób na gardziel niestety nie znam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, dzięki ;) Mnie na szczęście boli niezbyt często (choć zwykle w tym sezonie), a w tym przypadku to akurat jeden z domowników choróbsko przywlókł.

Kestrel, wolałabym nie, bo chcę pozostać incognito ;) Poza tym jestem ciekawa czy sam na to (kiedys tam) wpadniesz.

Z domowych sposobów dobry jest propolis i szczerze mówiąc to jego bym sobie teraz chętnie possała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83,

pomyśle , moze kupię, dzieki,

Inget Namn,

w sezonie to ktos na ciebie chuchnie w autobusie i juz na drugi dzień mozna zachorowac ech

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

płukanie szałwią na gardło

-- 21 paź 2013, 18:27 --

tahela, mi bardzo się podoba juz mam chetnych na pozyczenie ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.