Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

też bym gołąbki zjadła :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nie nie... tym razem nie było gołąbków... ;)

był pyszny serek zółty, schab, kluski serowe... a pózniej jeszcze (juz w domu) sznycelek, kapucha i ziemniaki :hide::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niecierpliwy, od ogona :P

Aranjani, om nom nom nom nom, to dobrze ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja to zaraz zacznę gadać w audio :P no możemy zamówić :D ja to nie mogę przestać oglądać tego kota piekarza :mrgreen: dobry też jest ten kot z książką na grzbiecie , muszę brać z niego przykład :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mówcie o jedzeniu o tej porze! Nie jadam na noc, a czuję że zaraz zrobię się głodna :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, nadajemy na falach alkoholu :lol:8):mrgreen:

Tomcio Nerwica, a ja będę gadać w hd na dodatek :mrgreen: ten kot z ksiazka na grzbiecie to opier.alajacy sie student, brat z niego lepiej nie bierze przykładu, już lepiej z pianisty :P I ja chce pizze z piczarkami :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, oj czasami trzeba :mrgreen: dopóki garderoby zmieniac nie musze jest git :yeah:

virgo21, że jak to nie wiesz? :mrgreen:

-- 12 lut 2013, 23:04 --

tzn w sumie trza garderobe zmienic :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anonua, wyzywasz Aranjani, od obżartuchów, mnie od alkoholików, kobietom się tak nie mówi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, iśc ciągle iśc w stronę.. a nie to nie ta piosenka. Góralu...! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, opierd.alający się student ? to z niego siostra brała przykład ? :P zamówię z salami i kiełbasą , jak najwięcej mięsa , bo jestem mięsożerny :P lew też jest za :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.