Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, rozumiem Cię doskonale. :( ale grzeczny jest ? (bo moj exmąż jak zazwyczaj wracal z pracy po % to wojował...)

Svafa, zazdroszcze. Moj rower na razie jest niedostepny bo nie mam go gdzie po przeprowadzce trzymac :( ale jutro wybieram sie z burkami na leśny spacer :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie

poszłabym na rower, gdybym miała ze sobą :mhm:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, to rzeczywiście niedługo. Kochana... najważniejsze to być szczęśliwą... straconego czasu nigdy nie odzyskasz. Ja żałuje że bylam slepa, głucha i zapatrzona... Zastanów się czego chcesz i walcz o to:)

amelia83, :) ja tez mam ten problem z rowerem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Svafa, macie racje, i tak wiem , ze długo to nie potrwa bo coraz bardziej sie kłocimy, a dzis pojadę do niego i nie mam zamiaru oszczędzać słow o to, że wypił w robocie więc pewnie znowu bedzie kłotnia, ale ja sie nie dam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałam dziś iśc ze znajomymi do klubu na imprezę, ale ilość ludzi tam mniej przeraża, do tego dostałam @ i niezaciekawie się czuję :evil:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, elo ;) a na chwilę nie pójdę, bo wjazd 35 to na chwilę wogole sie nie opłaca a ni nie uśmiecha

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, sfinks Sopot, dzis konkretna impreza drum & bassowa na którą zainteresowani czekali od kilku miesięcy

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.