Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica,

jesteście na tym samym poziomie

:lol::lol::lol: to się uśmiałam :P

nie jestem pewna, czy jest z krowami, ale z osłami jest na pewno to mam nadzieję, ze i krowy są :mrgreen:

chętnie bym zobaczył siostrę w akwarium ze żmijami

biedne żmije :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, bynajmniej :P a tak serio to startuje, bo chce udowodnić swojemu bratu (i sobie też :D ), że nie dostanę dużo głosów i że wcale nie jestem marudą :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

nie jestem pewna, czy jest z krowami, ale z osłami jest na pewno to mam nadzieję, ze i krowy są

oddałbym nawet telewizor żeby siostrę zobaczyć na takim wybiegu... nie no przesadziłem , ale pilota bym oddał :P

biedne żmije

to prawda :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja wiem, ze dużo brat by oddał, wszystko żeby się ze mnie ponabijać :P ale zamiast oddawać pilota poszedł by brat na wybieg do swoich krewniaków i byłoby fajnie :D

to prawda

lekcje odrobione?

-- 03 lut 2013, 19:57 --

anonus, przecież mam wysokie miejsce, 3 pozycja jest ok :D i tak mi to zaniżoną samoocenę podbudowało ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, eee, nie :P daj spokój z tym zasługiwaniem na ostatnie, to zabawa była :roll:

Tomcio Nerwica, jak brat ferie ma to świetnie, bo w domu dużo roboty... pranie trzeba zrobić :roll:

nie ma to jak podokuczać siostrze

błazen :P

lekcje odrobione

też ferie .... prawie :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, rolujące gały? :roll: nie wiem o co Ci chodzi :roll: dziękuję :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, współczuje :-|mówiąc kolokwialnie je*ać szkołę :P

Snejana, to zajęcie dla kobiety :P

też ferie .... prawie

prawie ? do lekcji leniu :P

-- 03 lut 2013, 21:15 --

Zaslugiwalas

już przestańcie tak słodzić , bo się siostrze w głowie poprzewraca i nie będzie chciała sprzątać :evil::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, :mrgreen:

Tomcio Nerwica,

to zajęcie dla kobiety

no tak, dla faceta jest za trudne :P

prawie ? do lekcji leniu

jestem nauczona i odrobiona :P teraz muszę tylko wypełnić czymś ten czas do egzaminu... np. podogryzam bratu :P

je*ać szkołę

prace maturalną pisać! logarytmy rozwiązywać! pana tadeusza analizować! (tylko nie flaszkę :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja tu Cie komplementuje a Twoja jedyna odpowiedzia jest " :mrgreen: "? Czuje sie jakbym w morde dostal :mrgreen::mrgreen:

-- 03 lut 2013, 21:33 --

Saraid, co do Ciebie, tez moge walnac jakis komplement. Masz piekne eee...skrzydla? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana,

no tak, dla faceta jest za trudne

tak ? to siostra zlew naprawi :P

np. podogryzam bratu

do nauki ! :D a o brata trzeba dbać , a nie się nad nim znęcać :P

prace maturalną pisać! logarytmy rozwiązywać! pana tadeusza analizować! (tylko nie flaszkę )

z pana tadeusza przeanalizowałem tylko Soplice ... była taka wódka :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.