Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Saiga, wrócił :D jak miło to widzieć :P

ProstaNazwa, szczurki są słodkie ;)

anonus, skąd wiesz, że nie marudzę? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, i moich garów, ktore znów będą nagabywane :P

virgo21, znowu impreze robisz? :mrgreen:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana Zgadzam się dlatego w zenicie mojej pasji miałam 8 jednocześnie :mrgreen:

Saiga wybaczam, znaj me dobre serce hehe ;) a tak poważnie to wybaczam, bo ogonka nie widać dokładnie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anonus, eeeh po prostu nie marudzę za dużo na forum, co nie znaczy, że nie robię tego doskonale :P

-- 03 lut 2013, 19:04 --

ProstaNazwa, 8 :shock: moją pasją są koty... muszę kiedyś pobić Twój rekord :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, cześć ośle :P brat widział, anonus, utrzymuje, ze nie jestem marudą :mrgreen: i co łyso bratu? :mrgreen:

po moim trupie

brat mnie nie zachęca :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ProstaNazwa, też mogłabym mieć zoo w domu, ale za bardzo nie mogę :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, cześć siostra :P bo nie żyje z siostrą na co dzień :D maruda i leń :P

brat mnie nie zachęca

to nie jest zoo , mogę siostrze kupić jeszcze jednego kota , ale pluszaka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, :evil: brat nie jest lepszy, marudzi, leni się i ciągle tylko zawadza :P

ale pluszaka

nie znoszę pluszaków :P a mam tylko osła i kota, troche mało :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, miałem ofertę z Realu mogłem uciekać od siostry :-| ehh ta pazerność :P

nie znoszę pluszaków a mam tylko osła i kota, troche mało

jak siostrze jeszcze mało , to siostra w zoo zamieszka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, hi

anonus, Weź jej powiedz że ci się kasa na koncie skończyła i nie będzie mogła kupić nowych szmat,z monologów to książke napiszesz :twisted:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, miałam ofertę z ... a nie kur... ja nie miałam żadnej oferty :-| Ronaldo podobno wczoraj samobója strzelił, kto wie, może by brat by uratował sytuację :P

siostra w zoo zamieszka

ma brat szczęście, ze brat nie dodał, że na wybiegu z krowami albo w akwarium ze żmijami :P:D

-- 03 lut 2013, 19:38 --

anonus, dobrze zatem: niedawno wstałam, mam kaca, wyglądam jak pół dupy zza krzaka, za dużo zjadłam, wszystko jest do chrzanu, znowu ten durny śnieg spadł, jestem beznadziejna, nic mi w życiu nie wychodzi... i jestem tak leniwa, ze dalej mi się nie chce mówić :P

-- 03 lut 2013, 19:39 --

Aranjani, cześć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Mou mi powiedział " trenując na pół gwizdka jesteś 2 razy lepszy od Ronaldo , trenując na ćwierć gwizdka jesteś o klasę lepszy od Ronaldo , a gdy opierdalasz się tylko przed telewizorem , to jesteście na tym samym poziomie " :P

ma brat szczęście, ze brat nie dodał, że na wybiegu z krowami albo w akwarium ze żmijami

to w zoo jest wybieg z krowami ? xD no i chętnie bym zobaczył siostrę w akwarium ze żmijami :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.