Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana Zgadzam się dlatego w zenicie mojej pasji miałam 8 jednocześnie :mrgreen:

Saiga wybaczam, znaj me dobre serce hehe ;) a tak poważnie to wybaczam, bo ogonka nie widać dokładnie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, cześć siostra :P bo nie żyje z siostrą na co dzień :D maruda i leń :P

brat mnie nie zachęca

to nie jest zoo , mogę siostrze kupić jeszcze jednego kota , ale pluszaka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, miałem ofertę z Realu mogłem uciekać od siostry :-| ehh ta pazerność :P

nie znoszę pluszaków a mam tylko osła i kota, troche mało

jak siostrze jeszcze mało , to siostra w zoo zamieszka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, miałam ofertę z ... a nie kur... ja nie miałam żadnej oferty :-| Ronaldo podobno wczoraj samobója strzelił, kto wie, może by brat by uratował sytuację :P

siostra w zoo zamieszka

ma brat szczęście, ze brat nie dodał, że na wybiegu z krowami albo w akwarium ze żmijami :P:D

-- 03 lut 2013, 19:38 --

anonus, dobrze zatem: niedawno wstałam, mam kaca, wyglądam jak pół dupy zza krzaka, za dużo zjadłam, wszystko jest do chrzanu, znowu ten durny śnieg spadł, jestem beznadziejna, nic mi w życiu nie wychodzi... i jestem tak leniwa, ze dalej mi się nie chce mówić :P

-- 03 lut 2013, 19:39 --

Aranjani, cześć :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Mou mi powiedział " trenując na pół gwizdka jesteś 2 razy lepszy od Ronaldo , trenując na ćwierć gwizdka jesteś o klasę lepszy od Ronaldo , a gdy opierdalasz się tylko przed telewizorem , to jesteście na tym samym poziomie " :P

ma brat szczęście, ze brat nie dodał, że na wybiegu z krowami albo w akwarium ze żmijami

to w zoo jest wybieg z krowami ? xD no i chętnie bym zobaczył siostrę w akwarium ze żmijami :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.