Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, podaj szybko adres bo zaraz wszystko zjem (tzn nie tylko ja bo psom też smakuje :mrgreen: )

-- 29 sty 2013, 16:23 --

kapseicyna, kup mi tez bo mi sie własnie skonczyla a nie chce mi sie drałować 2km do sklepu :mrgreen: z góry dziękuje :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, może być z marudzeniem tylko niech brat coś przyniesie :P To brata chyba pamięć myli :P Ale mogę się zgodzić jeśli brat coś porządnego do jedzenia wykombinuje :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, ja czekam aż mi brat kawę zrobi, ale to wieki upłyną :D

Aranjani, czekaj, czekaj, ja zaraz do Ciebie przyjadę :D Psy zostawcie coś dla mnie :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kapseicyna, dobra przecież Ci wszystkiego nie zjem :D

Aranjani, eh wiesz ma się ten urok :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ide przez Was obierać ziemiaki na obiad bo serio zgłodniałam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.