Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, spojrzałam na Twój podpis. Ogólnie lubisz Szymborską, czy tylko ten wiersz? Bo ja ją uwielbiam.

(Tak dla kontrastu z disco polo :mrgreen: ).

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a leci :)

siedze w domu bo wyglądam jak gołota po walce :shock: (nie no...trochę przesadziłam... mam tylko jeden łuk brwiowy rozwalony i limo pod jednym okiem :mrgreen: )

a u Ciebie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21,Snejana, Wymyśliłam sobie kiedyś kamienie na ogrodzie... a że wszystko przysypane śniegiem, ja zdolna, moja psina jeszcze bardziej zdolna to mnie tak pociągnęła, że wylądowałam centralnie na tych kamieniach - mordką swoją :roll::mrgreen:

-- 10 sty 2013, 13:49 --

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, :mrgreen: ja też ;)

nie no przeżyje ;) po prostu już wiem, że mojej psince jeszcze nie przeszły nagłe zwroty i pociągnięcia... a myślałam,że juz troszkę wydoroślała ;) Ale jak to moja mama zawsze powtarzała myślenie nie jest mocną stroną wszystkich :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, no i co się śmiejesz ? :mrgreen: dopiero byś śię śmiała jakbyś zobaczyła moją wywrotkę :mrgreen: ja sama jak wstawając śmiałam się jak kretynka ;)

-- 10 sty 2013, 13:54 --

Snejana, ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, :evil::evil: yy znaczy drzwi się dobrze mają chyba, nie wiem co u nich :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.