Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, a ja chlapnę kolejną kawę ;)

carola, mogę oddać swój, a na co mi :D całkiem sprawny, a bez kręgosłupa nie musiałabym nic robić :yeah:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carola, no to nie za ciekawie ;) ale to dopiero początek roku , miejmy nadzieje , że jakiegoś przełomowego :D

Snejana, a siostra to ugotowała obiad , że siedzi na forum i brata do nauki wygania ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, oczywiście, ze tak :mrgreen: ale brat nie zje całego, bo dziś sąsiad przychodzi :D znowu coś oglądamy :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, gdzie go oglądasz? bo ja chyba też zacznę, ale nie chce mi sie szukać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, dobra jesteś :P zupełnie jak mój brat, ale on wjechał w latarnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, aaa tak też można :D

Tomcio Nerwica, wykończymy w koncu tego sąsiada :-| a ja powiedzialam, ze brat może z nami ogladać? no.. dobra, moze brat, ale żadnego wylewania kawy dzisiaj :P może titanica, bo jeszcze nie oglądaliśmy? :why: albo dajmy sąsiadowi coś wybrać? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zupełnie jak mój brat, ale on wjechał w latarnie

siostra ciszej :D:P

a ja sie kiedyś znokautowałam drzwami jak wysiadalam z samochodu i sie tego nie wstydze :P:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Wytłumacz mi jakim cudem?

Technicznie jest to nie do zrobienia bez 2 osoby :lol: ?

virgo21, Zawsze to jakieś pocieszenie,lecz marne :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, nikt tak o niego nie dba jak my , nawet go na film zapraszamy i kawą częstujemy :D tylko siostra sukienki nie zakłada :D titanica już 20 raz w tym tygodniu oglądamy :D a jak damy sąsiadowi wybrać , to znów będziemy oglądać " Grunwald 1410 " :D:P

a ja sie kiedyś znokautowałam drzwami jak wysiadalam z samochodu i sie tego nie wstydze

co innego znokautować się drzwiami ,a co innego strącić latarnię na terenie całej Polski :P:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.