Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Źle się czuję, świat się nie zmienił, tylko moje postrzeganie go. Poza tym miałem plany żeby coś robić, a zmęczenie wzięło górę.

-- 21 lis 2012, 19:04 --

Co robicie? Ja może zmuszę się do szachów. Na tyle jeszcze mnie stać :smile:

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, "świat jest taki sam,tylko my inaczej go postrzegamy"

Ale tak było od zawsze,choć...czasy bywały różne,raz spokojniej,raz gorzej...

żyjemy w dość spokojnych,lecz niełatwych czasach.

Co będę robić nie wiem,może w coś pogram,albo poszukam jakichś anime do obejrzenia.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem Was też miałam dziś ch*jowy dzień, ale poszłam z znajomą do pubu, teraz wrócilam, obejrze sobie meczy, zrobie prezntacje na jutro ( :why: ) i lulu :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, prawdziwą "znajomą" mam jedną, więc to taka namiastka tylko :D fajnie, tylko jakoś tak dużo kasy na nich schodzi xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Tyle pamiętam,że podejrzanie szybko portfel był opróżniany...

Pociesze cię,bez znajomych leci równie szybko laughing2.gif.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, jak mialam okres, że sie z nikim nie widywałam to jakoś mi jej więcej zostawało ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.