Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, kup kilo amunicji a drugie kilo dostaniesz za pół ceny :D :D

niewiemocokaman, ja też ... lubiałam :D

hasacz, i zapuszcze wąsa ;)

Tomcio Nerwica, brat :D szynszyl brata pozdrawia :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niewiemocokaman, wyprowadziłem się z miasta inspiracji. Łączy mnie jeszcze z tym miejscem znajomi i wspomnienia no i ulubione bary. ;)

Snejana, no i jeszcze będzie trzeba pomyśleć o sprzedawaniu naklejanych tatuaży i wytrychów.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, szynszyl nawet bratu pocztówke z Łodzi wysłał a brat taki niedobry dla niego :(

luk_dig, i falszywych dowodow tożsamości, złotych zębów i igieł i nici do zszywania odciętych palców

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, cześć

Svafa, luk_dig, zadzwonila do mnie rano kobieta od nich i mówi, że mają jakiś poślizg z projektem i zajecia ruszają od przyszłego tygodnia, mogla wczoraj zadzownić, mniej bym sie nastresowała :D

-- 15 lis 2012, 19:51 --

wykończony, cześć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no brat nie widzi, ze on próbuje odkupić swoje winy? nawet chce zacząć gotować, pytał mnie dzisiaj: "Aga nauczysz mnie piec sernik? " :D :D :D szynszyl ideał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, brat sugeruje, że to ja jakieś głosy słysze i widze gadające szynszyle?!?!

zadzwonila do mnie rano kobieta od nich i mówi, że mają jakiś poślizg z projektem i zajecia ruszają od przyszłego tygodnia, mogla wczoraj zadzownić, mniej bym sie nastresowała :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, Cześć :D w sumie nie odpisałem nikomu :D

Snejana, Nie :D on rzeczywiście coś gada , pamiętam , że jak chciał sobie pochodzić po mieszkaniu a ja wrzuciłem go do klatki to usłyszałem " skur*iel " :roll: na początku myślałem , że to siostra , ale przypomniałem sobie , że siostra jabłka zbierała na sernik :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, sernik z jabłkami? :lol::lol: to szarlotka była :D :D jak brat mógł mnie o takie rzeczy posądzać, a z tym szynszylem to jak z papugą ktoś go musiał takich słow nauczyć i to nie byłam ja :D

-- 15 lis 2012, 20:22 --

właśnie odkryłam, że "dura lex" znaczy po łacinie "twarde prawo" i mam głupawke :D :D :D boże, jaka ja jestem niedojrzała :D:mrgreen::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Jak przez całe życie jadłem kocią karmę , to nie dziwne , że nie wiem takich rzeczy :D a z tym "sku*wielem " to myślałem , że siostra ogląda mecz i ktoś sfaulował Ezila :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wcale nie tylko kocią karmę bo i zupki z paczki ;P ok z tym "sku*wielem" to byłam ja, ale nie przyznam się o kim mówiłam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Chyba to było o mnie jak uderzyłem futrzakiem w latarnię i mu uszy odpadły :D ale nie mogła siostra powiedzieć np idiota ? a tak szynszyl będzie mnie teraz od skur*ielów wyzywał :D:-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chuck Norris jest starszym bratem Esila. Ten kto Ezila sfaluje długo nie nacieszy się swoim żywotem. Chuck dopada go z półobrotu. :D jak dodać do kociej karmy Keczup to jest smaczna. :lol:

-- 15 lis 2012, 21:02 --

ale Ibra bramkę wczoraj strzelił :shock:

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.