Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie moja wina, ze tak dobrze tego kota ukrywales :P ciekawe czy futrzak zdaje sobie sprawe ile dla Ciebie znaczy xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, ciiii, bo jeszcze usłyszy ;) zupka chinska niech się zatka i nie chrapie :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, w pracy ledwo daje juz rade,ale weekend to odpoczne ,jesienią gorzej się czuje.Ja to już dawno jestem na nogach życze udanej tej randki ;) na zdrówko :smile:

monk.2000, Ty masz się dobrze jakbym czekała aż coś mi się zachce to tyłka z wyrka bym nie podniosła ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion Zamiast ćwiczeń z reguły daję mocniejsze depnięcie z wieży. Czasem trochę się poruszam w rytm muzyki. A jeśli chodzi o napoje, to z reguły coś sobie wtedy robię. Dziś herbata Darjeeling.

Svafa No może nie mam się najgorzej, bywały chudsze lata. Np. styczeń, który cały praktycznie spędziłem w łóżku. Teraz już wiem jak męczące jest nic nie robić, więc mnie to motywuje żeby nie cofnąć się do tamtych czasów.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, ja zaczynam szukać pracy na zimę.... zobaczymy jak mi to wyjdzie :D

Jesień to i moja nienajlepsza pora roku. Chyba, że świeci delikatne słońce. A randka zapowiada się nieudana-> mdłości po pierwszym razie. ble :?

-- 09 lis 2012, 09:34 --

monk.2000, każdy ma swoje metody, ważne aby działały. :)

uwielbiam herbatki :105:

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, a to dlaczego nie możesz, ja pije dość mocną i w ogóle jestem smakoszem herbaty, śmieje się i mówię że jakby nie herbata to już bym dawno nie żył ;)

Ale to fakt czarna herbata pomaga mi na żołądek, trawienie, pije ją gorzką :D

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.