Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Svafa, Szymborska mieszkala w kamienicy niedaleko mojej podstawowki, szkoła ją kilka razy zaprasza do nas, ale ona zawsze odmawiala, podobno się wstydziła. a szkoda, miałabym fajne wspomnienie z dziecinstwa :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No przegrywam :D dlatego zawsze biorę brata do gry , bo nie potrafi grać w piłkę i to jedyny okazja żeby wygrać :D

Mara_, myślałem , że kobiety się tak nie denerwują przy grach :D swoją drogą mario był super :105:

luk_dig, u mnie się nic takiego nie zdarzyło :D aż dziwne , że ta konsola jeszcze działa , bo tyle razy w nią rzucałem padem :mrgreen:

-- 04 lis 2012, 23:21 --

Też zawsze lubiłem Szymborską , ale najbardziej podobały mi się wiersze Juliana Tuwima , a szczególnie " Całujcie mnie wszyscy w dupę " :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja niedawno grałam z moim bratem, tylko nie w fife tylko cos innego, nie pamietam jak sie to nazywa, to gralam tak, żeby tylko Ezil bramki strzelał :lol: ale raz z nim wygrałam! :twisted:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytałbym jakieś wiersze, ale nie jestem smokiem z paroma głowami, a aktualnie słucham muzyki.

Ostatnio czytałem Kasprowicza, też prawdopodobnie dobre, tylko to takie trochę religijne opowieści, a fobie dały o sobie znać. Czekam aż się wyleczę i wtedy w końcu przeczytam. A jest lepiej, bo mogę już np. słuchać DIO, fakt trochę mnie dreszcze przechodzą, ale i tak jest poprawa. :smile:

Gracie w jakieś gry? Ja mam zaległy numer Cd-Action do przeczytania i się zastanawiam czy się za niego nie zabrać.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomnij sobie, cośmy widzieli, jedyna,

W ten letni tak piękny poranek:

U zakrętu leżała plugawa padlina

Na scieżce żwirem zasianej.

Z nogami zadartymi lubieżnej kobiety,

Parując i siejąc trucizny,

Niedbała i cyniczna otwarła sekrety

Brzucha pełnego zgnilizny.

Słońce prażąc to ścierwo jarzyło się w górze,

Jakby rozłożyć pragnęło

I oddać wielokrotnie potężnej Naturze

Złączone z nią niegdyś dzieło.

a całość wiersza tutaj: http://inx.pm.waw.p/~tp/baudelaire.html

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, o tak to był chybe ten Pes :D ja nie lubie jak mi ktos wygrac daje, bo sie czuje jak upośledzona :evil::evil::evil: wtedy to by dopiero obiadu nie było :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.