Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, Siostra już nie pali :shock: pamiętam , że siostra potrafiła dużo wypalić :D i to tak dużo , że sąsiedzi kilka razy dzwonili po straż pożarną , bo myśleli , że u nas pożar :P

Aranjani, W tych czasach wszystko jest możliwe , więc warto spróbować :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, hahaha, pożar, leże ze śmiechu xD no nie pale od paru miesięcy, jak ostatnio zapaliłam i chciałam się zaciągnąć to prawie się zaksztusiłam :shock: ale czuje, ze jak stres na studiach dojdzie to znowu będę robić zasłone dymną :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, spoko, i tak mnie nie stać na cygara :D a tak btw. to kiedy brat ma zamiar avatar zmienić?? ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, no własnie nic nie pasa :D

monk.2000, ja się często nudzę nawet gdy mam dużo do roboty, ok moze to nie nuda, tylko znudzenie wlasnym lenistwem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no wlasnie dlatego trzeba się spieszć i zmieniać, hmmm moze ja też zmienie? :mhm:

LATEK50, skończy się kalendarz majów, zacznie się kalendarz czerwców :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Snejana dobre żartobliwe podejście do tematu.

Koniec świata może nastąpić w moim życiu, moralny. Miałem wkuwać i znowu się lenię na tym polu. Ale jeszcze się odbiję od dna!

Jeszcze usłyszycie o mnie, o wy którzy mnie przekreśliliście. Odpadł z wyścigu, powiadają. Zabrakło mu tchu. But, I'll be back!

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skończy się swiat, skończą się problemy ;)

Tomcio Nerwica, znudził mi się, tęsknie za siksą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.