Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

omeeena, smutne to... ale życzę siły i wytrwałości, będzie lepiej, jestem tego pewna :)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, pewno, ciastków nam nie zabraknie :D

Michuj, :D:D:D

luk_dig, ile wyciskasz na klate? :D

wykończony, relaks z piwkiem? :D

A ja to chyba na spacer pójde :105:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, wykończony, lol2.gif

Z ciepłego domku obserwuję śnieg za oknem, wczoraj zrobiliśmy mega spożywcze zakupy, więc na szczęście nie muszę nigdzie wychodzić. Od tego białego ZŁA oddziela mnie szyba i pyszna kawa z miodem i cynamonem :105:

wild hearts can't be broken.

F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana zasada przetrwania jak nie musisz stać to usiądź jak nie musisz siedzieć to się połóż :lol:

bear.jpg.0fe03179a0751e37ef19a815e2cdd310.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism, kawa z miodem i cynamonem ciekawy miks, chyba kiedys wypróbuję ;)

wykończony, to jest zlota zasada :D

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, a co, jakiś tatar Cie goni i się ukrywasz? :D

Tomcio Nerwica, jak to, kto, siostry nie poznajesz? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, witaj :D a co, chciałabyś gdzies utknąć? :D hm... bo ja sobie myślałam, ze fajnie by było, gdyby tyle śniegu nasypało w nocy bym nie dała rady jutro na zajęcie dotrzeć :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, hmmm jak przeczytał? :D

-- 28 paź 2012, 17:33 --

luk_dig, trzeba było dziś z komnaty nie wychodzić :P znam tą piosenke z dziecinstwa, tata często słuchał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.