Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Abbey, no i dobrze, Młoda! wkrec sie w jakies biegi, nie musisz byc najszybsza, potem bedzie Ci nauka do glowy lepiej wchodzic, a i bedziesz w ten sposob odreagowywac napiecie i zlosc (aaah ta wiedza szpitalna ;) )

luk_dig, hm, hometown? Co z tamta robota? lepiej tam?

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i Abbey :D

-- 13 paź 2012, 15:58 --

pinda, zgadza się :D chcą mnie wcisnąć w bycie starostą i próbuje własnie tego uniknąć :D Dobrze, że u Ciebie lepiej ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, język hiszpański :D nie, po prostu wszyscy jesteśmy lenie i jedno zwala na drugiego, ale ja się nie dam :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, tiaaa... firma zbankrutowała. okazało się, że szef zamiast płacić podatki, to kupował sobie samochody, meble itp., a my zostaliśmy z bez pracy :lol:

-- 13 paź 2012, 16:08 --

hej.. Abbey

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, teraz podróżuje po Polsce w poszukiwaniu pracy. byłem już kilka dni w Warszawie i w Krakowie.

już się pogodziłem. Teraz sad zajął się odzyskaniem naszych zaległych pensji, ale znająć polskie prawo ten proces może potrwać z rok jak nie więcej.

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Abbey, no zrobillm sobie urlop od forum mały :D

Hans, exactly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.