Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

hej ho :D Wlasnie odbylam poltoragodzinna konsultacje w sprawie wylozenia kostki i postawienia altany na dzialce :yeah: Mina mi pewnie zrzednie jak przyjdzie do placenia :P

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, :D a gdzie masz działeczkę?

witam Was z uśmiechem ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, przed domem :mrgreen: Musze zrezygnowac z czesci trawy bo przez te cholerne ,deszczowe lata samochody mi sie zakopuja w nasiaknietej ziemi :roll: ale z kostka tez bedzie fajnie wygladalo :yeah:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, :mrgreen:

Kajka no napewno będzie ładnie ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, no hej, hello

ja się trochę już ogarniam do wyjazdu, teraz robię paznokcie

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, jestem troche wieksza od ptaszka :P

amelia83, tez mi sie tak wydaje bo juz widze to oczami wyobrazni :105: Moj ostatni pawilon ogrodowy odrobine przeciekal i miesiac temu grillowalismy pod nim trzymajac parasole :mrgreen: Wtedy powiedzialam dosc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, ja jadę na wekend do bratowej, przyjaciółki w rodzinne strony niedaleko 70km, być może zostanę do poniedziałku, bo mam tam w urzędzie dowód osobisty do odebrania ;)

paznokcie pomalowałam i zmyłam bo mi się nie podobało, kawkę sobie zrobię

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.