Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Svafa, nie wpadaj bo potem będzie trzeba z niego wyjść, a do tego trzeba dużo wysiłku ;)...

Też dzisiaj u mnie kiepsko z nastrojem...

Lilith pewnie masz racje, spróbuje o tym nie myśleć, chociaż trudno będzie bo następna wizyta dopiero w październiku...

I jasne, lepszy taki terapeuta, który potrafi się przyznać że czegoś nie jest pewny, niż taki który będzie zgrywał nie wiadomo kogo i nic nie pomoże...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, czemuj?

OMEN1695, nie mogą bo są spontaniczni. Niech korzystają z radości póki mogą.

Przekrzykiwanie się na siłe nie nazwałbym spontanicznością, lecz debilizmem(10-12 latki juz chyba jakiś rozum mają)

Ostatnią walkę stoczę sam

"Nikt nie słyszy bliźniego, bo każdy drze mordę jak bardzo przejebane jest jego życie... I żyje dalej... i krzyczy..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bretta, masz przerwę w terapii?Nie zazdroszczę.Po przerwach ciężko jest znów zacząć...

Tak myślę,że lepszy terapeuta,który pyta kogoś o radę,weryfikuje swoją pracę ,niż taki,który uważa się za nieomylnego.Myślę,że ten pierwszy bardziej może pomóc.

Cześć Lilith lubisz mnie jeszcze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, jak zwykle.

Omen, to dzieci..

Nie będę się kłócił, byś posłuchała to sama byś chciała, żeby sie zamknęły.

"Nikt nie słyszy bliźniego, bo każdy drze mordę jak bardzo przejebane jest jego życie... I żyje dalej... i krzyczy..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OMEN1695, poszłabym drzeć się z nimi. xd

To też bym Cię eksterminował

OMEN1695, a przeklinają? :D

Ta i i fajki w mordach trzymają... To nie dzieci tylko społeczne wyrzutki, nadajace się tylko do komory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith, noo, niestety :(. dzisiaj byłam po trzech tygodniach, a ledwo te trzy tygodnie dałam rade...

a teraz dłuższa przerwa przez brak kasy i wyjazd na praktyki... więc chcąc nie chcąc muszę sobie sama radzić sześć tygodni...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po mszy Jasio mówi do księdza:

- Pańskie kazanie było zajebiste.

- Synu nie możesz tak mówić.

- Ale Pańskie kazanie było naprawdę zajebiste.

- Synu opamiętaj się póki możesz!

- Było tak zajebiste, że postanowiłem dać 1000 zł na kościół.

- Pierdolisz.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.