Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika*, hej :smile:

kafka, dzisiaj na pewno lepszy nastrój niż wczoraj, ale mogło by popadać i pogrzmieć :D

-- 23 sie 2012, 13:24 --

OMEN1695, pomysl o tym w pozytywnym sensie. Masz pretekst zeby kupić nowy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, hej :smile:

kafka, dzisiaj na pewno lepszy nastrój niż wczoraj, ale mogło by popadać i pogrzmieć :D

-- 23 sie 2012, 13:24 --

OMEN1695, pomysl o tym w pozytywnym sensie. Masz pretekst zeby kupić nowy :D

Ale ja bardzo go lubiłem :( Prosty był, głośny, duży ekran, miał wszystko co potrzebowałem :( A teraz kasa na deficycie bo do szkoły trzeba się urzadzić :evil:

Ostatnią walkę stoczę sam

"Nikt nie słyszy bliźniego, bo każdy drze mordę jak bardzo przejebane jest jego życie... I żyje dalej... i krzyczy..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od wczoraj mam napiętą sytuację w domu. Wszystkiemu jest winny ojciec. Z tego co udało mi się dowiedzieć, skuszony wysokimi nagrodami, wysłał wczoraj sms do radia zet. Przez jakiś czas śledził co nadają i zrezygnował. Pech chciał, że jechał do fizjoterapeuty i w trakcie zabiegu dostaje telefon- nieznany numer to odrzucił połączenie. Po chwili dostaje wiadomość... Od radia zet ;)

"Nie jesteśmy żywi, więc nie możemy umrzeć.Ale nie jesteśmy też martwi.Za długo pożerało mnie pragnienie, którego nie można zaspokoić.Za długo głodowałem, czekając na śmierć i nie umierając.Niczego nie czuję.Wiatru na mej twarzy, ani rozpryskującej się bryzy, ani ciepła kobiecego ciała."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.