Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

frustrated, Swego czasu jak miałem względnie dobrą dyspozycje, trochę "bawiłem się" pokerem. Grałem na FTP. Dostałem z pokerstrategy.com kapitał startowy w wysokości 50$, zrobiłem z nich na micro cashówkach 150$. Później jakoś brakło mi weny i przestałem. Kasa leżała sobie na koncie, aż w końcu wypłaciłem ją i przećpałem :P Akurat miałem szczęście, bo wypłacałem przed głośną w środowisku pokerowym aferą z cofnięciem licencji i problemami z płynnością wypłat na FTP. Jak kiedyś się ogarnę, to może jeszcze pomyślę o pokerze na poważnie ;) W "normalnej" robocie siebie na dłuższą metę nie widzę, a potencjał strategiczny, matematyczny itd. swego czasu się posiadało :D

MTT też trochę pograłem. Życzę Ci częstych wizyt na FT ;) W MTT nie ma co murować, żeby dochodzić jedynie do ITM, bo traci się sporo value. Powinieneś grać agresywnie, wykorzystując każdy spot z dodatnią wartością oczekiwaną, odpadając często przed ITM, ale za to znajdując się częściej na podium ;) Właśnie grając w taki sposób osiąga się największe ROI ;) Tak więc buduj bankroll na freerollach i pnij się wysoko po limitach ;) Życzę silnego mindsetu i akceptacji wariancji. Pamiętaj, że w pokerze liczy się longrun :D Może kiedyś zobaczę Cię w TV, gdy będziesz zasiadał na WSOPie z samym Ivey'em, Hellmuth'em, Dwan'em i Negreanu'em :D Powodzenia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie boli głowa, to od wysiłku umysłowego, ale z mózgiem to jak z mięśniami więc się nie przejmuję. Da się coś ze mnie wycisnąć, ale i tak się czuję jak wrak człowieka. Wrak z ambicjami.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Atalanta, moja osoba zjawiła się tu w identycznym celu :D popijam własnie kawkę, pierwszą od trzech dni, bo ograniczam i czekam na mecz siatkówki :D Jak samopoczucie? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem, ja też dostałam ostatnio sporo leków, aż 9 opakowań depakine na jednej recepcie... można to wykupić "na raty" ale i tak nie może to trwać dłużej niż jeden tydzień, bo wtedy recepta przestaje być ważna, więc musiałam więcej wybulić na raz.. no ale mam ładny zapas ;D

nie gadajmy o lekach, tylko o czymś przyjemniejszym :D Widzę, że praca Ci sluży. Gdzie pracujesz? :D

-- 08 sie 2012, 19:28 --

luk_dig, fajna była, tylko ja całą przespałam :roll: co robiliście? :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Atalanta, o to fajnie, na świeżym powietrzu i można kogoś poznać, jakiegoś wczasowicza czy co xD

luk_dig, a to rzeczywiście dzień jak codzień ^^ jak tam załatwiłeś już swojego szefa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.