Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, matka sie wyparła a ojca uśmiercił Van Helsing :P mimo to i tak lubię tego holendra :D

LATEK50, to by tłumaczyło dlaczego oglądając małpy czuje z nimi więż i tak często drapie się po tyłku :mhm:

Villain, zawsze ciebie zauważam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, matka sie wyparła a ojca uśmiercił Van Helsing :P mimo to i tak lubię tego holendra :D

LATEK50, to by tłumaczyło dlaczego oglądając małpy czuje z nimi więż i tak często drapie się po tyłku :mhm:

Villain, zawsze ciebie zauważam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, nieee i tak przegrywasz walcoverem ;)

luk_dig, witaj mroczny kapeluszniku 8)

LATEK50, jak widzialam małpki w zoo to odniosłam podobne wrazenie, podobno bbardzo mądre zwierzęta ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, nieee i tak przegrywasz walcoverem ;)

luk_dig, witaj mroczny kapeluszniku 8)

LATEK50, jak widzialam małpki w zoo to odniosłam podobne wrazenie, podobno bbardzo mądre zwierzęta ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra muszę przyznać że poprawiłaś mi humor nawet na chwilę

aż mam ochotę wejść w monitor i szukać pragnień w cyberprzestrzeni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra muszę przyznać że poprawiłaś mi humor nawet na chwilę

aż mam ochotę wejść w monitor i szukać pragnień w cyberprzestrzeni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, też lubię mordercę naszego ojca, był słodki z tymi swoimi gadkami <3

Villain, o kurcze, to Ty chyba religijna :smile:

-- 08 lip 2012, 21:26 --

LATEK50, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, też lubię mordercę naszego ojca, był słodki z tymi swoimi gadkami <3

Villain, o kurcze, to Ty chyba religijna :smile:

-- 08 lip 2012, 21:26 --

LATEK50, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, do dziś nie zapomnę co do mnie powiedział " ja ojca twego uśmiercić muszę bo on jak przyczajony tygrys być może , jak smok albo agent skarbówki " :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, do dziś nie zapomnę co do mnie powiedział " ja ojca twego uśmiercić muszę bo on jak przyczajony tygrys być może , jak smok albo agent skarbówki " :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ... no tak wsadził ojca w samochód i pozwolił mu odjechać :-|

-- 08 lip 2012, 22:41 --

Tak swoją drogą oglądałem niedawno Draculę z 1992r , Gary Oldman zagrał genialnie :105::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ... no tak wsadził ojca w samochód i pozwolił mu odjechać :-|

-- 08 lip 2012, 22:41 --

Tak swoją drogą oglądałem niedawno Draculę z 1992r , Gary Oldman zagrał genialnie :105::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, chrzanić nie potrzebujemy ojca :D no Gary Oldman jest świetnym aktorem, w ogóle w tym filmie genialna obsada... ale film ogólem mi sie nie podobał :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.