Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Stark, popołniam facepalm za palmfacem :roll::D

Tomcio Nerwica, ale ja zapuszczam włosy, nie sprzedam, oddam za to troche tłuszczu :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Nie wiem jak ma na imię...

strzelam

genowefa?

gertruda?

brunhilda?

Hildegarda, Hermenegilda?

Stark, Też strzele może trafie

Helmut ?

Marina ?

Kazimiera ?

Haralumpiusz ?

Chłopaki jesteście zajebiści xD

-- 28 cze 2012, 20:40 --

luk_dig, też się ciesze z tych dwóch bramek Włochów :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam na imie Kunegunda <3 :D

-- 28 cze 2012, 20:43 --

No dobra tak na serio to Agnieszka. Jak byście byli sprytni i mniej leniwi to byście zerkneli na mój profil i znaleźli mój pierwszy powitalny post :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, i jakie to uczucie dowiedź się jak właśna siostra ma na imie ? :D Ps, Tomciu, jak Ty masz na imie, bo nie wiem ? :D

-- 28 cze 2012, 20:46 --

Snejana, Gorzysława ?

Tylko mnie się z gorzałą kojarzy? :D

-- 28 cze 2012, 20:47 --

konstantynopolitańczykowianeczka?

Gdzie ja to słyszałam? :bezradny:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie mów do mnie Agnieszko, bo to brzmi wstrętnie, juz "kucharko" brzmi lepiej :P

-- 28 cze 2012, 20:58 --

Jack Jaj Do Życia Brak :smile:

To imie pasuje też do mnie, pożyczysz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oglądacie meczyk ? są emocje...

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to ja jestem kaleką życiowym, co nie może i nie chce na wakacje pracy znaleść gdy wszyscy znajomi pracują :-|

amelia83, nieźle jest :D Bramka tego Bot.. Bo jak mu tam? Byłam świetna!!

Stark, może Jackie Jajników do Życia Brak? :D

-- 28 cze 2012, 21:22 --

Abbey, chyba się już pożegnali z mistrzostwami, co tam życie to czy się dalej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Potrafisz zrobić kawę i zupkę z paczki ? jeśli tak , to nie narzekaj :P

-- 28 cze 2012, 22:28 --

A co do Niemców powinni zmienić trenera , Loewa powinien zastąpić Jurgen Klopp dla mnie najlepszy niemiecki trener obecnie :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Ty też potrafisz, tylko tak gadasz, przecież jesteś moim bratem nie możesz nie umieć... a nie czekaj... w sumie to możesz... ja zapominam dat wynikow matur, a dzisiaj nawet nie umialam uniesc soku kartonu w ręce i prawie zleciałam ze skutera... w naszej rodzinie wszystko jest możliwe :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie brat koleżanki mnie odwoził bo się u niej zasiedziałam i nie zdażyłam bym na wizyte do lekarza, nawet pasażerem być nie umiem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, przy naszym szcześciu i moich umiejetnosciach to zginelibysmy w tak cudaczny sposob, ze pobilibysmy na glowe tych studentow z Uralu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to da się zrobic, istnieje coś takiego jak samozaplon, albo wystarczy zasnac z zapaloną fajką i już stoisz w płomieniach :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.