Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, zdać zdałam, ale planowałam zdać rozszerzony ang; na ok. 90% co mi raczej na pewno nie wyszło ;/ Będzie jakieś 80 i jak będę miała pecha to moge pomachać filolofi na pożegnanie xD

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio nie będzie zadowolony, bo mu na Lexusa nie starczy

luk_dig, Spokojnie cenzurkę oczywiście wyrzucimy , powiem , że jest po szkole gastronomicznej a tam kucharek potrzebują :P

Snejana, No bo jesteś zdolna kobitka , tylko poczekaj na wyniki a nie od razu mówisz , że się nie udało :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, że tak powiem jak Stark, to nie ma znaczenia bo i tak jestem beznadziejna :-|

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Tomcio Nerwica, !

Jak na wasze przyzwanie, przybywam.

Z zj*banym nastrojem, gotów do licytacji.

Matury? Boisz się?

na pewno zdałaś, ja nawet nie podszedłem z własnego debilizmu i nie skończyłem szkoły jak narazie : <.

Na studia pomysłu niema

na zawód też.

g*wno nie człowiek.

Dziękuje za atencję :-| .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, matura to nie wskaznik inteligencji.. w sumie to wskaznik... niczego tak w zasadzie xD

Musze spadać moi kochani, bawcie się dobrze (oby Włochy dziś wygrały :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, Mam dokładnie tak samo jak ty ze szkołą też , więc mamy remis :-|

a sorry, źle przeczytałam, przeczytałam "Snejana" zamiast "Stark" :D

-- 28 cze 2012, 19:57 --

Snejana, ej właąśnie jak matura?!

Jutro się dowiem, jestem człowiek porażka i pomyliłam daty, wyniki są jutro a nie dziś :oops:

-- 28 cze 2012, 19:58 --

Snejana, Hokus pokus czary mary natychmiast zmywać gary :P

nie do rymu, nie do taktu, kiedy masz kolejny egazmin na prawko? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie do rymu, nie do taktu, kiedy masz kolejny egazmin na prawko? :D

Bardzo śmieszne :P w sumie nie mam prawka , więc jak sprzedam siostrę kto będzie prowadził porsche ?

-- 28 cze 2012, 21:05 --

Ale gafa , bo jak jej nie sprzedam nie będę miał porsche ! dedukcja troche spóżniona :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, hmm możesz sprzedać np. tylko kawałek siostry i kupic za to porsche, tylko taki kawałek żebym wciąż była w stanie prowadzić :D8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heja...ja wróciłam od znajomej teraz mecz z facetami :lol:8)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chwilę gadamy tyle czasu a nie wiemy jak Snejana, ma na imię , ja to wiadomo po nicku można się domyśleć , Stark, wiem , że Sławek , więc ... ? :P

-- 28 cze 2012, 21:23 --

Stark, Nie jestem tego taki pewien , mógłbym siostrze zabrać i się podać za nią , ale jak tak patrze na zdjęcia to nie ma podobieństwa :?:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.