Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Villain, i jak Ci poszło?

-- 27 cze 2012, 19:52 --

Stark, filologie hiszpańska alb angielska albo włoska albo historia albo w ostateczności bibliotekoznawstwo jak się nie dostanę na wczesniejsze :D ale mam szczerą nadzieję nie dostać się nigdzie bo nie umiem się za nic zabrać porządnie i i tak nie wezmę się za to studiowanie porządnie... chcialam w ogóle iśc za rok, ale jakoś dałam się przekonać :x

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Villain, na pewno :great:

luk_dig, no dosyć, ogólnie filologiczne dziedziny to to, co mi najłatwiej przychodzi, więc wolę iść w tym kierunku :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, prawo jazdy ma...na studia idzie,w domu sprzątasz,w kuchni... :mrgreen:

powiedz mi więcej o swojej "beznadziejności"...

zabrać się za coś porządnie?

pani, mi ciężko do czegokolwiek się zabrać : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oglądacie mecz ? :lol:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, też oglądam i jem lody

:yeah: ,

-- 27 cze 2012, 20:27 --

Bellatrix, hej a dobrze słychać, jutro na 7 do roboty :hide: jak ja się obudzę, przez ostatnie 5 dni wstawałam o 11

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, ja się zabieram bo tego ode mnie wymagają, taka presja, a ogólnie tego nienawidze T.T

amelia83, też oglądam :D

Bellatrix, hej, u mnie wiatr za oknem słychać :D a u Ciebie? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bellatrix, no właśnie a co u Ciebie ??

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stark, no ja się często podejmuje różnych zobowiązań, robie plany, bo akurat mam lepszy moment, a potem przychodzi dół i nie mogę niczemu podołać, ups and downs, dlatego wszystko co robie, "robie w kratkę", moje oceny przeważnie wyglądały tak: 1,5,1,5,1,5 :D ze studiami bedzie podobnie :? chwiejność emocjonalna do potęgi :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, aaa, znam, w 1 momencie potrafię być radosny i mówić "nic mi niema" za parę dni dół taki że nic tylko zwinąć się w kłębek.

oceny...moje były jednolite zawsze 1,1,1,1,1,1,1... : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"nic mi niema"

ciekawie napisane :lol::mrgreen:

-- 27 cze 2012, 20:58 --

Tomcio Nerwica, hej brat, oglądasz mecz? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, wolałabym Hiszpanie, ale że zawsze jak na kogoś stawiam to wygrywają przeciwnicy to pewnie wygra Portugalia :P (Ronaldo jest brzydki :?)

a Ty?

-- 27 cze 2012, 21:05 --

Co tam Portugalia-Hiszpania - Niemcy! Niemcy! :yeah:

nie bo Włochy :P

-- 27 cze 2012, 21:07 --

Snejna, też miałem taką dychotomię ocen to na studiach 2,5,rozbójnik, 5, komis itd.

no, czasem się po prostu nie da uczyć i już :bezradny::D

-- 27 cze 2012, 21:09 --

Mama mi własnie przełączyła mecz :evil: Powiedziała: "komputer albo telewizor", odpowiedziałam "telewizor", a ona i tak przęłączyła :evil::evil::evil:

Opisujcie co się dzieje ? xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Cristiano wygląda jak kogut O.o :D

Stark, skąd wiesz, ze wszystkie? :D też nie interesowalam się meczami, ale wystarczyło paru ladnych piłkarzy (nie Ronaldo!) i już jestem w temacie :lol:

Nawet sobie jutro powtóreczki na eurosporcie nie oglądnie, bo mnie nie będzie w domu, coż za tragedia :why::why::why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.