Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Candy14, hej, dziękujemy... ;)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie Candy14, i amelia83, :D i dzięki za kawę przyda się :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LATEK50, hej :D

Tomcio Nerwica, hej brat, jak leci? :mrgreen:

Candy14, chyba też sobie zrobie :mhm:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ja sie lenilam przez kilka ostatnich dni :)

Teraz spadam do pracy a dla was zostawie deser :D

382562_453130978044308_440569013_n.jpg

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Candy14, mniam :D

Tomcio Nerwica, nie, dziś zamawiamy pizze xD bo ja rozwiązuję zagadki :mrgreen:

http://infra.org.pl/historia-/zagadki-dziejow/654-nie-tylko-diatow-tajemnicze-zaginicia-w-rosji -To jest najdziwniejsza rzecz o jakiej słyszałam :shock: nie mogłam przez to wczoraj zasnąć O.o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, W detektywa się bawisz ? nie zapominaj , że po pierwsze jesteś kobietą i logiczne rozumowanie może być zbyt ciężkie , a po drugie ja mam na nazwisko Holmes :P:mrgreen:

A o tej zagadce czytam i sam się boje :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dlatego wstawiłam tego linka, do tej sprawy potrzebny jest jakiś Sherlock :D

-- 27 cze 2012, 14:10 --

Michuj, Ave Ksiaże Ciemności :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, No właśnie potrzebny jest jakiś Sherlock , ktoś się zgłasza ? :mrgreen:

Jak w ogóle to wszystko można wytłumaczyć? To jest pytanie dla specjalistów od medycyny sądowej.

Ooo ich trzeba zapytać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ja już mam swoją teorie na ten temat, Ruscy jak to Ruscy, po pili na umór i im coś odbiło :twisted:

Ale że moja teoria się kupy nie trzyma to szukam dalej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, W detektywa się bawisz ? nie zapominaj , że po pierwsze jesteś kobietą i logiczne rozumowanie może być zbyt ciężkie

Przynajmniej mam prawo jazdy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:8)

-- 27 cze 2012, 14:20 --

luk_dig, hej, so did I ;) ale ja sie dziś w ogóle z domu nie ruszałam :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich chwilowo (jeszcze w robocie siedzę ;<)

luk_dig, Hej,jak tam u psychiatry?

Snejana, widzisz,masz prawko - to już znaczy że jesteś lepsza niż ja : D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj byłem znów u psychiatry i myślałem, że będzie to rozmowa w 4pary oczy, ale okazało się, że w gabinecie znajdowały się jeszcze 4 inne pary oczów psychologów. jak zacząłem opowiadać o problemie wszyscy skrzętnie robili zapiski w swojskich kajecikach. Jak zobaczyłem ich miny zacząłem się śmiać :mrgreen:

Edytowane przez Gość

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.