Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kobiety mają tak , że ciągle liczą kalorie , a są i takie dni kiedy przydałoby się przed nimi , lodówkę na kłódkę zamknąć :mrgreen:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, hihi zazdroszczę, ja od dwóch miechów się odchudzam i na razie moja waga stanęła na 54 kg... :roll: chyba znów muszę przestać całkowicie jeść żeby schudnąć cokolwiek :evil:

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

http://www.onedepression.blox.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ktoś zna angielski to tu jest super parodia o tym jak wygląda dieta przeciętnej kobiety :D :

[videoyoutube=5RLAGxUbp-U][/videoyoutube]

-- 02 cze 2012, 19:10 --

Lady Em., :nono:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lady Em., co Ty opowiadasz ? Chcesz mniej niż 54 kg ? Nie rób tego ... Mam zbierać podpisy od męskiego grona forum, żebyś zaprzestała diety ? :P

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vif, 46 to było malutko, ale 48 przy takim wzroście to niedowaga, ale nie tragiczna ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, Tomcio Nerwica, Ganią panie za odchudzanie, a sami chudzi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, moja waga jest w normie :) Nie jestem zadowolony ze swojego brzucha i ramion, pracuję nad tym. A tak to jest ok :D Najgorzej jak się komuś zdaje, prawda ? :P

Przyjaźń wcale nie jest nienaruszalną więzią. Jest raczej jak olbrzymia, piaszczysta wydma, pozornie potężna i trwała, ale pewnego dnia budzisz się, a jej już nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Transfuse, haha też uwielbiałam rozmiar mojej miseczki :P biust był idealny, no ale bardzo nieproporcjonalny. Teraz też jest. Zazwyczaj kobiety noszące rozmiar S mają miseczkę B lub A. Miałam z tego powodu kompleksy.

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vif, nie widać niedowagi? to tak jak po mnie, zawsze wyglądałam podobnie, bez wzgledu na wahania wagi.

Transfuse, jeszcze nie spotkałam osoby zadowolonej ze swojego brzucha :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dobrą przemianę materii albo to przez to , że dużo pale , bo ogólnie na obiad jem porcje dla trzech i póżniej potrafię zjeść coś na mieście dodatkowo :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

vif, ech no i to jest właśnie ta najgorsza strona odchudzania :bezradny:

Snejana, u mnie podobno strasznie było widać jak schudłam - uwaga - 5 kilo. W tydzień. :P

Je ne comprends pas!

borderline

nerwica lękowa

nerwica natręctw

zaburzenia adaptacyjne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, wszystko do czasu :) A6W mało skuteczne moim zdaniem, czaję się na ABS ... ale i tak jest lepiej niż kiedyś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.