Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Arhol, poradze se sama 8)

kurfa właśnie mi przypomniałeś... wchodze dzisia z burkami ze spaceru (tzn chce otworzyc drzwi do klatki) a tam co zwisa??? no co??? kurfa pająk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miał nie przesadzając ze 2 metry...i se myślę kurfa nie wejde... a ze byl obok domofonu (wiesz jak sie wchodzi do nas po lewej stronie jest domofon) to nie mam jak zadzwonic do Davina żeby zszedł i rozprawił się z pajęczakiem!!! Kurfa telefonu tez nie wzielam!!! i musiałam isc poszukac jakiegos patyka... i strącić tego okropnego stwora z bezpiecznej odległości żebym mogła wrócic do domu :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzicie drodzy userzy świrlandu - nigdy nie wierzcie zołzom,zaraz wyjdzie na to,że kawał ch**a z takiej baby ._. !

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, zaś chcesz trafić w Kraków i jakiś swój team zranić ._. ?

Co za kawał chvja z tej baby ._.

Dusza włodarza z pewnością pójdzie do najwyższego kręgu nieba za siedzenie z taką zołzą ._.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, nie w krakow... ale zakopane tez nie bylo moim celem... ;)

Ta... jasne 8) powinien wszystkim bogom dziekowac ze ma takie szczescie ze ma tak fantastyczna kobiete jak js...o !!!! :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta... jasne 8) powinien wszystkim bogom dziekowac ze ma takie szczescie ze ma tak fantastyczna kobiete jak js...o !!!! :mrgreen:

Tak to sobie tłumacz zołzo ehuehuehuehuehhu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.