Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Arhol, jaki chleb :P nie no, nie odstawiłam zupełnie niczego, prócz słodyczy i fast foodów. Jadłam głownie owoce, warzywa, otręby, jajka, obiady normalne (jak ktoś zrobił :P) niekoniecznie w małej ilości, piłam dużo wody i poszło 5kg w trochę ponad miesiąc! Jeszcze tylko dwa dni i dopadnę słodycze bez wyrzutów sumienia :D

find what you love and let it kill you

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mataforgana, czyli tak spekatokoolarne efektensy na zwykłym żarciu

dogewow_grande.jpg

Ale ku*wy lecą z kuchni. :mrgreen:

130023113298.jpg

A ja od jutra wyjątkowo będę siedzieć w garach i to przez dwa dni. Dramat. :(

dasz rade D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, nie rozumiesz. :P Ja i kuchnia to baaardzo złe połączenie. Tak złe, że lepiej nie wchodzić mi w drogę i uciekać, gdzie pieprz rośnie. Nie mam cierpliwości do stania przy garach. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arhol, nie rozumiesz. :P Ja i kuchnia to baaardzo złe połączenie. Tak złe, że lepiej nie wchodzić mi w drogę i uciekać, gdzie pieprz rośnie. Nie mam cierpliwości do stania przy garach. :lol:

też uważam że prościej zadzwonić po pizze :lol::mrgreen:

Midori, w końcu faceci lepiej gotują. :D Czekam na opinie zielonego speca od kuchni. :mrgreen:

True story,ten dobrze gotuje !

Midori, ja tam też lepiej sobie radze niż Aranjani. :mrgreen:

Epic summon

-- 22 gru 2014, 19:44 --

Zatem faceci... Do garów!

huibatke (herbate) mogę zrobić :lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.