Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to bym tam starym k*rwom martwe kury podrzucał i cyganów najmował,coby jej wcisnęli że jak nie przestanie śledzić i plotkować,to spadnie na nią stalowy ch*j z kolcami i wypruje jej flaki dupą.

Albo że skończy jak ten drób pierdzielony,co ma przed drzwiami martwy.

Tak,jestem przyjaźnie nastawionym człowiekiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, nie zawsze takie obrabianie dupy na wsi bo my mamy taką sąsiadke w bloku. :roll:

Ale wiesz, w mieście jest pełno ludzi, zawsze możesz sobie znaleźć znajomych z drugiego końca miasta i oni nie będą znali tych plotek, a co za tym idzie nie patrzyli na Ciebie przez ich pryzmat :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, trza było nadrukować ulotek i zaprosić wszystkich na nabożeństwo do siebie. Do każdego rytuału dla każdego uczestnika kotlet z kota gratis 8) .

Musiałabym zmodyfikować przepis, za bardzo lubię koty :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to bym tam starym k*rwom martwe kury podrzucał i cyganów najmował,coby jej wcisnęli że jak nie przestanie śledzić i plotkować,to spadnie na nią stalowy ch*j z kolcami i wypruje jej flaki dupą.

Może wpadniesz do mnie na weekend? Dam Ci się zabawić :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAHAHAHAHA :brawo:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, zawsze można sajgonki z psa 8):mrgreen:

Psy też uwielbiam, więc odpada :) Ale "kotlet z ludzkiego mięsa"... Tak, to brzmi pysznie 8)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ale ale .... mąż mi tu podpowiada, że świnki morskie też są pycha :mrgreen::mrgreen:8)

Trzepnij Go ode mnie, świnki są za słodkie, żeby je jeść :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, zawsze można sajgonki z psa 8):mrgreen:

Psy też uwielbiam, więc odpada :) Ale "kotlet z ludzkiego mięsa"... Tak, to brzmi pysznie 8)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ale ale .... mąż mi tu podpowiada, że świnki morskie też są pycha :mrgreen::mrgreen:8)

przyznam sie bez bicia ze jadłem swinke morska z grila w AP jak było jakies tam ich swieto i smakuje podobnie do kurczaka ale jej drobne kosteczki uniemożliwiają normalne ugryzienie kesa mięska sa wszędzie jak osci w rybie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, nie zawsze takie obrabianie dupy na wsi bo my mamy taką sąsiadke w bloku. :roll:

bo jak sam mówiłeś... żal jej dupę ściska że komuś się lepiej powodzi ;) i tak dobrze że szyby w autku jeszcze całe :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.