Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

DwaGuziki, bo swego czasu w niektórych miejscach na forum była taka elitka, która po prostu ignorowała wypowiedzi osób spoza "grona" ;)

Zależy kiedy. Mii ciężko się było wbić na ten spam i długi czas byłem olewany. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macieywwa, ale wiesz, ja mieszkam w malutkiej wsi. Wszyscy wszystko wiedzą, a jak o kimś nic nie wiedzą, to sobie dorobią ploteczkę, albo przerobią coś, o czym wiedzą minimum. I tym oto sposobem mają mnie za psychiczną wariatkę, którą należałoby zamknąć w psychiatryku na wieki, amen.

DwaGuziki wtedy olali mnie w miejscu, w którym teoretycznie powinnam znaleźć bratnie dusze z tą samą dolegliwością, ale cóż... poszłam sobie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, ale nie przejmuj sie tym co ludzie o Tobie mówią... :mrgreen:

-- 02 cze 2014, 19:50 --

Hmm .... :mhm: a ja nie pamiętam jak się tu wbiłam :D Poważnie :D

tak z dupy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, przestańcie już z tą elitą na forum ;)

A jak nazwać to, że wchodzisz sobie na wątek, gdzie teoretycznie powinni Cię wesprzeć, piszesz wiadomość z załóżmy jakimś luźnym pytaniem, a oni po prostu Cię olewają i jakby nie zauważają? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macieywwa, ale wiesz, ja mieszkam w malutkiej wsi. Wszyscy wszystko wiedzą, a jak o kimś nic nie wiedzą, to sobie dorobią ploteczkę, albo przerobią coś, o czym wiedzą minimum. I tym oto sposobem mają mnie za psychiczną wariatkę, którą należałoby zamknąć w psychiatryku na wieki, amen.

Skąd ja to znam :D Mieszkałam do 20 roku życia w takiej wsi :D I największa plotkara i "zagorzała katoliczka" wygadywała o mnie cuda na wsi.

Ale Guziki są zuee i kiedyś poszły pod kościół, poczekały aż wylezie z mszy i powiedziały przy tłumie ludzi, że sobie nie życzą plotek na swój temat a jak owa pani chce zobaczyć k*rwę (bo i takie rzeczy owa paniusia o mnie mówiła) to niech sobie w lustro spojrzy :mrgreen::mrgreen:

I skończyło się jej rumakowanie :D miałam spokój 8):mrgreen:

Taki wstyd jej zrobiłam że spitalała z podkulonym ogonem do domu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Makabra, ale nie przejmuj sie tym co ludzie o Tobie mówią... :mrgreen:

Łatwo powiedzieć, wiecznie czuję się jak w ukrytej kamerze, każdy mój ruch jest obserwowany i dokładnie obgadany :D Tylko błysku fleszy brakuje :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd ja to znam :D Mieszkałam do 20 roku życia w takiej wsi :D I największa plotkara i "zagorzała katoliczka" wygadywała o mnie cuda na wsi.

Ale Guziki są zuee i kiedyś poszły pod kościół, poczekały aż wylezie z mszy i powiedziały przy tłumie ludzi, że sobie nie życzą plotek na swój temat a jak owa pani chce zobaczyć k*rwę (bo i takie rzeczy owa paniusia o mnie mówiła) to niech sobie w lustro spojrzy :mrgreen::mrgreen:

I skończyło się jej rumakowanie :D miałam spokój 8):mrgreen:

Taki wstyd jej zrobiłam że spitalała z podkulonym ogonem do domu :D

Żebym ja tylko wiedziała, kto to... Pewnie musiałabym ze 3 wsie opierdzielić :lol: Akurat z tym nie miałabym problemu, bo jestem delikatnie mówiąc wyszczekana :lol: Szkoda, że zawsze tak nie było... :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie musiałabym ze 3 wsie opierdzielić
hahahahahahahah :D

To wejdź w kościele na ambonę i wal z grubej rury :D

Ach, to byłoby wydarzenie :lol: Satanistka przemawia do nich z ambony :lol: Tak, swego czasu podejrzewali mnie ponoć o przynależność do sekty 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, ja też taką miałem, co obgadywała mnie i siostrę non stop. Siedział babsztyl w oknie o obserwował a potem cholera wie co rozpowiadał. Odpieprzyła się dopiero jak jej kartkę z domofonu z nazwiskiem wykręciłem i wymieniłem na kartkę z napisem "monitoring osiedlowy" :mrgreen: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.