Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

beladin, od kilku lat, ale nie robie jakichs wycieczek, zreszta nie mam do tego sprzętu. Fajnie poprostu czasem wsiąść i zrobić 100 km myśląc zupełnie o niczym. Muszę przejrzeć maszynę jakoś niedługo, chociaż teraz i tak nie mogę jeździć. Jeździsz tez?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Progressive, licencjat filologii rosyjskiej. a Ty na jakie studia wracasz?

jeśli chodzi o motocykle, to jestem zielona w tym temacie, ale na pewno jazda jest bardziej podniecająca niż autem;p chociaż jeśli samochód ma dobre przyśpieszenie i pięknie ryczący silnik... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

beladin, ja lubie sobie pojezdzic po okolicach, bo w zasadzie sie okazuje zawsze ze nie znam miejscowosci ktore leza tuz obok :) Kiedys jak miałem jeszcze crossa, to fajnie było sobie pohasać po leśnych drogach, po piachu i błocie czy innych krzakach. Czym jeździsz jeśli można wiedzieć?

na_leśnik, motor jako glowny srodek transportu jest fajny w miescie w letnich miesiacach, ja niestety nie mam gdzie parkowac, bo chetnie bym sobie na uczelnie dojezdzal. Zima jednak dach w aucie sie okazuje nieoceniony :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

antananarywa, robotyke. No pod wzgledem emocji to jazda samochodem nie ma nawet porównania do jazdy motocyklem. Zupelnie inne przeżycia.

MamSwojePoglady, ja bym sie w zyciu nie odwazyl zabrac kogos zeby jezdzic po piachu czy innym blocie, juz sam wystarczajaco sie balem, a zeby jeszcze kogos z tylu miec na glowie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.