Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Kupa garów do umycia babo,a my tu gadu gadu....a kuchnia czeka :mrgreen: (włodarz widzę zaś cie nie pilnuje :mrgreen: )

A tak na poważnie,nie wiem,mjota mną jak szatan po poligonie,ale chooj,albo to przemiele,albo mnie przemieli D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, hahaha nie trafiłeś :lol: Własnie umyłam wszystkie gary i posprzątałam całą kuchnie :lol: ( te... a niby czemu miałby mnie pilnować :P )

przeżyjesz... złego diabli nie biorą ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, czyli dobrego owszem...więc wystarczy oddać piniondze i to co wartościowe na PCK,i oddać całą krew z organizmu.... i do tartaru,że też nie wpadłem na to wcześniej...!

thx D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, nie ma za co :lol: polecam się na przyszłość :lol:

-- 16 maja 2014, 18:35 --

DwaGuziki, sekunde przed tym jak się pojawiłaś na dziennych Davin powiedział "Coś Guzików nie widać" :mrgreen:

A tak w ogóle bry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

A bo dziś się źle czuję ... :roll:

Lece na wziewie od rana ... Nie wiem czy to od alergii czy od czego innego .. ale ciężko mi się dycha ... :roll:

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

A bo dziś się źle czuję ... :roll:

Lece na wziewie od rana ... Nie wiem czy to od alergii czy od czego innego .. ale ciężko mi się dycha ... :roll:

Już tego roku w kinach...dwaguziki jako..

Bane-Mask.jpg

-- 16 maja 2014, 17:41 --

Aranjani, wspaniale.

Ale pierw podaruje wam flotę widmo.

z powietrza

prosto w budynek mieszkalny.

płonącą.

Lecącą 1300 km/s.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, poważnie zaczynam sie zastanawiać nad podaniem Ci adresu :lol:

-- 16 maja 2014, 18:43 --

DwaGuziki, łoj... to nie bedę Ci mówic że u nas piękne słoneczko co by Cię nie drażnić :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, ino prawdę prawie.

Chyba że już nawet z tym problem,czy trafianiem strumieniem wody w gary w zlewozmywaku i trzeba w wannie myć...to wtedy ciężki żywot.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, Nie żeby to się prosiło o jakiś szowinistyczny dogryzek...nie jestem szowinistą oczywiście.

Dobra,koniec zabawy - won do garów :mrgreen:

Aranjani, a to dopsz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.