Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, to se dacie rade D:

Btw,wkrótce 10 000,śpieszmy sie obserwować spameciątka,tak szybko dobijają do 10 000 :hide:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, dziś będzie połowa z 19...do końca kwietnia atakujemy 20 000 :D

Aranjani, to ostatnia faza,pochłonięcia duszy przez foro.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, wkrótce jej resztki zasila foro

DwaGuziki, dopsz,będziesz mieć więcej energii na rzecz serwerów foro którą zaabsorbujemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, pójdzie na dobry cel.

Choć serwery mam nadzieje nie nabiorą chęci by wstawiać reklamy o kuchni tylko :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, 8) No proszę Cię wczoraj nawaliłam prawie 200 postów :hide:

Aranjani, dzieć chory ... byłam u lekarza ...

Vivere est militare ...

Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź!

.... Spełniania marzeń ciąg dalszy ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DwaGuziki, im więcej tym lepiej..tak cenny spamer,osobiście dopilnuje byś w razie czego nie uciekała w świat realsów.

Po 1000 poście obowiązuje już cyrograf i pieczęć na 1/3 duszy D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, jakieś tam towoty mamy też u mnie w robocie,co to kobiety kupują naiwnie wierząc że wujka czasa oszukają ^_-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.