Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Anel92, mógłby być bardziej zombi by całkowicie emocji pozbawić,albo mniej zombi,by coś sie dało robić. D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, tak, najgorsze jest to,że cierpimy na chorobę "pół zombi" :P kimnęłam się godzinkę to jakoś funkcjonuje, bo już na stojąca przysypiałam. Może jakaś kawa? :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a witam D:

Anel92, nigdy nie wyrobiłem w sobie nawyku picia kawy,dlatego raczej nie pije,co do leków - też jak mniemam w wyniku tego że emocje przygaszają ,powodują zmułe ^_-

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, No na pewno wyciszają i też jest taki efekt, chociaż lepiej być przymulonym jak stado leniwców niż chodzić jak bomba.. Ja kawę zaczęłam pić dosyć wcześnie w swoim życiu, teraz dwie kawki dziennie pije, kiedyś starczyła jedna :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, Właśnie, tym bardziej wtedy kiedy emocje są tak wielkie,że aż mnie rozrywa z nerwów to zdecydowanie wolę taki stan jak teraz.

Jaka u was pogoda? U mnie miało padać, ale nie pada, chyba,że przespałam deszcz :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Są, zwłaszcza z przewagą strachu, urojeń i innych jazd w głowie, szkoda gadać... Ja nie wiem czy przespałam deszcz czy co. Miało nie być ciepło a jest nawet względnie, albo mnie pojebało albo źle pogodę oglądałam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, marze o łopacie która mnie jebnie i wyśle do sarkofagu,tryb zombie pełną parą D:

Anel92, lepsiejsze to niż nic.

Pogoda u mnie spoko,deszczu brak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Anel92, Co prawda,to prawda.

Choć sam się sobie dziwie,przez 3 lata w trybie zombie,nadal nie przywykłem :pirate::mrgreen:

Aranjani, Skompisz mi śmiertelno-zombiaczego szpadla :mrgreen: ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, :papa: a skąd jesteś?

-- 03 kwi 2014, 16:25 --

Kestrel, spoko ja do niczego nie przywykłam bo kilku ładnych latach...chociaż przez jakiś czas próbowałam przywyknąć i widzisz jak mi się udało skoro tu jestem na prochach :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.