Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Nihil6, Tak bro',chemia dragowa,przepaliła ci tą mózgową,i teraz zamiast mózgu,jest tam bullshit, może być D: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elo wszystkim

ja w domku dzis zostalam bo musze sie wyspac w koncu :D

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupmitrumne, Czyli zamiast silić się na te wyrafinowane metafory, wyszukane porównania, mini quasi-filozoficzne wykłady odnośnie istoty empiryzmu, bardziej trafi do Ciebie krótkie, zwięzłe i wymowne: "Na kolana, suko !!! Ssij !!!" ? :D

Kestrel, nasrane i naplute :D

Nefertari,

O czym gawędzicie?

Zgnilizna, zepsucie. Nihilizm, relatywizm. Jedna wielka "Sodomia i Gomoria" :P

Jak tam weekendowe plany?

Takie jakie miał bohater filmu "Zostawić Las Vegas", tyle, że może jednak rozłożone trochę bardziej w czasie (kilka miesięcy/lat :P) :D

Edytowane przez Gość

"Volenti non fit iniuria."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie jakie miał bohater filmu "Zostawić Las Vegas", tyle, że może jednak rozłożone trochę bardziej w czasie (kilka miesięcy/lat :P) :D

Dobry film D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, white Lily, hej :smile: .

Ja się wczoraj napisałem i naczytałem w wątku fotograficznym na forum + film polecony przez bukę.

Już zdążyłem z porannej sesji na mieście wrócić :mrgreen: . Stare demony wracają hue hue hue... :twisted:

-- 15 mar 2014, 09:48 --

Nefertari, proste rozwiązanie: wyjdź w piżamie :mrgreen: .

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, eee tam. Powiedziałabyś panom pielęgniarzom że adminujesz na forum psychologicznym i że w związku z tym rękawki mają być normalne a nie przydługie (trudno adminować nosem po touchpadzie :mrgreen: ). A jakby dalej się upierali przy swoim to byś zagroziła że wezwiesz swoje legiony świrów z całego kraju i będzie psycho-rebelia w kraju 8) .

-- 15 mar 2014, 10:09 --

Davin, witawszy

"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

white Lily, powiedziałbym że cię rozumiem ale dla mnie urlop jest mniej więcej czymś takim jak miś polarny. Niby czytałem że jest, ale ni hu hu na żywo tego stwora nie widziałem :lol: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.