Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, egzamin zdany. Problem, jak się okazało, sprawiło coś innego niż egzamin. Znacznie gorszego, budzącego psychopatyczną część mojej natury, czystą rządzę mordu. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Midori, kill it with fire.

Aranjani, yahoo,nie mam planów jako tako na sobotę,ale to wbijta po 16 czy tam wieczorem na GG i dogodomy sie D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, łokej :) wbije na gadu i sie zgadamy :) :mrgreen: bo tak jak napisalam jeszcze na stowe pewna nie jestem czy damy rade. Ale to sie pozniej umowimy. mam nadzieje ze sie uda bo sie stesknilismy :) zmykam i do pozniej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli nie tylko ja mam dziś dzień zwarzywienia D:

Dobrze być prawie całkowicie a społecznym D:,można warzywieć i gnić z własnymi problemami i psycho shitem i dogłębnie to analizować,odbijając sie przy okazji.

Tyle wygrać D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, istotnie,2 pieprzony wieszcz.

Polsko,ojczyzno moja,tyś jak korupcja,ten się dowie tylko,kto cie z rodu tuskarów opier

dolił,cenić cie trzeba jak nowotwór,bo rozkurwiasz i mózg rozkładasz na części pierwsze.

Ok,do później D:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.