Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie ja urosłam, tylko brat zmalał :P

Śmiercionauta, w sumie mi tego brakowało :P

Kestrel, e Tu, Brute, contra me? :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, heretykom którzy opuszczają foro i przybywają tylko wtedy gdy wieje biedą,mimo że tu drzwi zawsze otwarte,należy się kara.

Do garów :mrgreen: !

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, hahaha, ale u mnie nie wieje biedą, stesknilam się no! :angel:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, hej ho do garów by się szło :D ale ja ide spac zaraz :D

Śmiercionauta, stare dobre czasy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, wracają wspomnienia czyż nie D: ?

Snejana, Można było się choć pofatygować czasem. :mrgreen:

A czekaj,skoro sesja obecnie...

1163.jpg:?:

Tomcio Nerwica, dawajta

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, :lol: to wole se uczyc, moge siedziec i udawac ze cos czytam a tak na prawde siedze i nic nie robie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie po co poczta pyta o zawartosc paczki pobraniowej, chyba nie skanuja tam kurva tych paczek i nie patrza co jest w srodku, bo poslalem typowi Anafranil jako skarpety i nie chce beknac za 40 zl :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, a pamietam to, pogromca latarni :lol:

Tomcio Nerwica, Ty to byś się wziął za jakąś robote :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, starczy, teraz ja popilnuje :mrgreen:

Kestrel, high five :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śmiercionauta, nie żebym chciala tragizować, ale wiesz jak to jest, wzloty i upadki ;) a jak cała wisła bedzie moja to urządzimy nad nią zlot :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.