Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, musisz pamiętać o tym, że większość Niemców bardzo szybko się obraża. :P

Wiem, co mówię, bo mieszkam blisko granicy. :

Ja jestem etnicznym pół Niemcem a rzadko się obrażam no ale moja rodzina w Niemczech przynajmniej w cześć jest poobrażana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem w 1/4 niemką :P

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, toć choć ostrzeżenie dajcie :twisted:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mojej bratowej babcia gadała przez sen perfekcyjnie po niemiecku, a w dzień twierdziła, że nie umie ani słowa. :twisted:

Moja nie tylko w nocy. :mrgreen: nawet po polskiemu nie umiała mimo że ponad 50 lat żyła w Polsce i to po niej odzidziczyłem anttalent językowy bo po ponad 4 latach pobytu w UK mało co angielskiego umiem.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, Proszę nie oczerniać mojej osoby :mrgreen:

Dopóki nikt tu nie zacznie pisać tej mowy gdzie je się drut kolczasty i przepija kwasem siarkowym,nic nie robię :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dopóki nikt tu nie zacznie pisać tej mowy gdzie je się drut kolczasty i przepija kwasem siarkowym,nic nie robię :mrgreen:

A akurat wpadło mi takie ładne "szatańskie" słowo do głowy... :twisted::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, tak btw, zmień sobie avatar na coś normalnego w końcu. Daj se jakiegoś króliczka czy coś... :roll: Coś "pozytywnego" a nie same straszki :twisted:

"Siadaj koło mnie,

to dla Ciebie jest ławka.

Posłuchaj, jak pięknie o miłości gada,

ten który miłości nigdy nie zazna"

:yeah::yeah::yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, jednorożca :105:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

Moi dziadkowie ze strony ojca perfekcyjnie mówili i pisali po niemiecku. Dziadek nauczył się mówić po polsku dopiero, gdy miał iść do szkoły. Doch w domu nikt nie musiał ani po polsku, ani po niemiecku się porozumiewać... :roll:;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.