Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

kto tu imprezuje beze mnie? :yeah:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, powiadasz że o 5?

Toć to nadal ciemno bedzie :P:mrgreen:

Jak jakieś dżamprezy,to dajta znać,przyniosę nabite na pale głowy.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a co się tam wyprawia? :pirate:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ostatnio wpadam na Czas Gentlemanów, trochę historii, faktów o życiu codziennym, ciekawostek. Luźna lektura. Coś we mnie każe mi czytać tylko poważne rzeczy, ale wiem, że zbyt wiele niesamowitych rzeczy może odciągać od celu jakim jest spokój w głowie. Dlatego też oglądam dużo kwejków i tym podobnych "głupot".

Jakiś czas wg powyższej zasady czytałem bloga herbacianego, tyle że to już węższa dziedzina.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a macie kakao i ciasteczka? :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, to jeszcze pierogi! :D

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, a czy macie...

wielkiegopizzopierogazombiektórystrzelalaseramiimawielkiepolesiłoweprzypominającewielkikontenerowiecwidmonaktórym5jeździecapokalipsytańczykrakowiaka?

wielkiego pizzo-pieroga zombie który strzela laserami i ma wielkie pole siłowe przypominające wielki kontenerowiec widmo na którym 5 jeździec apokalipsy tańczy krakowiaka.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, wieslawpas, Kestrel, Calineczka1990, monk.2000, hejo :papa:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.