Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Variable, ktos musi Ci masaż zrobić normalnie bez żadnym podtekstów no.

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, a co Ty dzwigalaś tak na margnesie ;)

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Babcia-wódz. Moja też ciągle coś kombinuje w ogródku. Szkoda, że nie mam z nią kontaktu. Starsi ludzie mają potencjał na dobrych towarzyszów, mają dużo wolnego czasu, doświadczenie. Niestety rzeczywistość z reguły jest bolesna i zamiast być ostoją młodych to tylko działają negatywnie. :(

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, świetne avki jak zawsze ;)

padam , umieram ze zmęczenia , przyszłam powiedzieć wszystkim cześć i zarazem dobrej nocy , od 10 do 20 jestem na nogach w butach na obcasie , mam nadzieje , że w pracy nie poparzyłam nikogo laserem , gdyż po 5 z kolei depilacji ledwo widziałam na oczy i nie wiedziałam już jak się nazywam ... dobrej nocy ;*

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, Witam. Właśnie na nasze forum zawital pewien niechciany raczej użytkownik. (wiadomo jaki :P )

Ale co mnie zdziwiło, to nauczył się kulturalnie pisać. Nic o dziwkach i w ogóle :roll:

Gdyby nie charakterystyczny styl pisania i pewne stałe zwroty można by nie rozpoznać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Asuu, nie chcę tu pisać, ale naprawde jestem z tego powodu przeszczesliwa :) zgodna z moimi zainteresowaniami, pozwalajaca sie rozwijac, ambitna, a h nie spodziewalam sie,ze kiedykolwiek taka dostane, najwyzej za 20 lat po nieustannym zdobywaniu kwalifikacji :)

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.